- Reaksiyon puanı
- 14,600
- Puanı
- 1,060
tabii görüyorum evet aa sende neden ki? halen mi gözükmüyor aaahayır.
Sen kendin bakınca görüyormusun?
Demekki benim telefonda sorun var.tabii görüyorum evet aa sende neden ki? halen mi gözükmüyor aaa
canın sağolsun sonra görürsün taamam @vadikızı sen nasıl buldun neredesin artık?Demekki benim telefonda sorun var.
Ben forumdaki resim paylaşılan yerlerdekinde de görmüyorum. Sorun benim telde demek :S
vadikızının profiline bak anlarsın.canın sağolsun sonra görürsün taamam @vadikızı sen nasıl buldun neredesin artık?
gördüm zaten çoktan ama en azından iyi mi kötü mü şu an onu derdi bize, şehit acısı en kötü acıvadikızının profiline bak anlarsın.
Ben görüşüyorum onunla. Çokta rahatsız etmek istemiyorum.gördüm zaten çoktan ama en azından iyi mi kötü mü şu an onu derdi bize, şehit acısı en kötü acı
nasıl giriyor mu ff'ye ? telde n mi konusuonuz falan mı? evet çok acı cokkBen görüşüyorum onunla. Çokta rahatsız etmek istemiyorum.
Zor. Evliymiş kuzeni ve küçük kızı varmış. Evlerine ateş düştü, kolay değil
Yok buraya girmiyor. Buralara vakit ayıramaz böyle bir durumda.nasıl giriyor mu ff'ye ? telde n mi konusuonuz falan mı? evet çok acı cokk
Dizi değil roman bu, çok teşekkürler.Tatlı küçük Yalancılar tarzında olmuş ilk bölümü de iyi bir bölüm olmuş öbür bölümlerde bu şekilde sır konularıyla olacak mutlaka emeğine sağlık @DiziTutkunu iyi bir başlangıç olmuş dizi
Dizi sandım ilk bölüm olarak çok iyi bir bölüm olmuş öbür bölümleri de bu şekilde olacaktırDizi değil roman bu, çok teşekkürler.
Değer vermen senin de emeğe çok hoşuma gitti, olması gereken buydu yaptın çok teşekkürler. @Dosi gibi. çok sağolun.. emeğesaygınız muhteşemm !!Dizi sandım ilk bölüm olarak çok iyi bir bölüm olmuş öbür bölümleri de bu şekilde olacaktır
Yoğunluktan bölümleri okuyamazsam bana hatırlat öm den yada etiketten mutlaka okurumDeğer vermen senin de emeğe çok hoşuma gitti, olması gereken buydu yaptın çok teşekkürler. @Dosi gibi. çok sağolun.. emeğesaygınız muhteşemm !!
ÇOK heyecanlı bölümler gelecek..Yoğunluktan bölümleri okuyamazsam bana hatırlat öm den yada etiketten mutlaka okurum
Çok Teşekkür ederimHer cümlede farklı kip kullanmışsın. Böyle olunca cümleler arasında bir uyumsuzluk oluyor. Bence ilerleyen bölümlerde bunu düzelt benden tavsiye. @DiziTutkunu
Konu ilgi çekici, takip ederim. Eline sağlık.
2.bölüm ilk sahne çıktı görmedin sanırım ondan yorum yapmadın ?Her cümlede farklı kip kullanmışsın. Böyle olunca cümleler arasında bir uyumsuzluk oluyor. Bence ilerleyen bölümlerde bunu düzelt benden tavsiye. @DiziTutkunu
Konu ilgi çekici, takip ederim. Eline sağlık.