ÇOK SAĞOL desteğin ve emeğe sonsuz saygı duyduğun için, yeni bölüm her pazar fav10.net'de.Begendim devami nasil olcak acaba sorular baya var bekliyelim bakalim
Takipteyim rica ederim heycanla bekliyorum basarilarÇOK SAĞOL desteğin ve emeğe sonsuz saygı duyduğun için, yeni bölüm her pazar fav10.net'de.
Aaa yeni gördüm romanlarını özlemişim@Çiğdem- @sokak sanati 2 si de emeğe değer verir diye düşünüyorum umarım şaşırtmazlar beni bekliyorumyorumlarınızı
Okuyacak mısın yanı emeğe saygı duyup, sende @dreamy ?Benim haberim bile yoktu böyle bir şeyden. Daha yeni görüyorum.
Müsait olduğumda okurum.Okuyacak mısın yanı emeğe saygı duyup, sende @dreamy ?
Bu arada bazı insanlar hiç okumadan sırf olmamış atmak için atmis çok belli sanki anlamioz
Ben okudum zaten ama bi diziden alıntı gibi de geldi konu tabi daha ilk bölüm belli olmaz da öyle bir his uyandırdı ama güzel olmuş. Eline sağlık.Okuyacak mısın yanı emeğe saygı duyup, sende @dreamy ?
Bu arada bazı insanlar hiç okumadan sırf olmamış atmak için atmis çok belli sanki anlamioz
Emeğe saygın yokmuş meğer.
Peki 🙂😉
En baş ben yazdım ama ilgi göstermedi ff bu sefer ilgi olacak inşallah sen de oku işte boş vaktinde. Onlar tuhaftı hemLa işim gücüm var bu senaryoları 60 kişi yazdı zaten. sıkıldım artık okuyasım yok
Etiket gelmedi @DiziTutkunu
GörünmüyorBakalım hangi kızı kendine daha yakın bulacaksın zamanla?
Nasıl olmuş ?