İlk mesajlara iyice bak anlarsın neden öyle olduğunu, ayrıca ilgine yeniden çok teşekkürler.Bunu daha önce forumda en az 4 kez daha yayınladın bi daha ilk bölümü yayınlama la.Haksız mıyım @Çiğdem- belli aralıklarla ilk bölümü atıyo çocuk.Artık devam et hikayeye
Okumayan @kerem @12.Adam @eskici @DarkLegenD kaldılar sanırım bakalım emeğe saygı duyup okuyacaklar mı romanımın ilk bölümünü.Etiket gelmedi @DiziTutkunu![]()
çok teşekkür ederim kardeşim.Tatlı Küçük Yalancılar tarzıBeğendim 2.bölümü bekliyorum
Okudum güzel olmuş eline sağlıkOkumayan @kerem @12.Adam @eskici @DarkLegenD kaldılar sanırım bakalım emeğe saygı duyup okuyacaklar mı romanımın ilk bölümünü.
NOT: Her pazar yeni bölüm!
Okuyup değer vermen çok güzel, çok teşekkür ederim arkadaşımOkudum güzel olmuş eline sağlık![]()
Romanında mı fragmanı varOkuyup değer vermen çok güzel, çok teşekkür ederim arkadaşım2.bölüm ilk sahne de cıktı bakarsın artık etiketlerim şimdi oray a seni..
![]()
1 kereliğineRomanında mı fragmanı var![]()
Direk bölümü yayınlasan daha iyi olur zaten ben bu fragman olayını pek sevmiyorum1 kereliğine![]()
(çok hit aldı 600 falan bu ilk bölüm ondan.
)
Öyle olacak artık yenide n çok tşk ederim o kadar yazdım sonunda gördün beni.Direk bölümü yayınlasan daha iyi olur zaten ben bu fragman olayını pek sevmiyorum![]()
Rica ederimÖyle olacak artık yenide n çok tşk ederim o kadar yazdım sonunda gördün beni.emeğe demekki saygınvarmış arkadaşım..
![]()
Hahah Aaa haklılık payın var gibi cnmBunu daha önce forumda en az 4 kez daha yayınladın bi daha ilk bölümü yayınlama la.Haksız mıyım @Çiğdem- belli aralıklarla ilk bölümü atıyo çocuk.Artık devam et hikayeye
belli sen de okumamışsın ilk sayfalara bak anlarsın neden olduğunu.Hahah Aaa haklılık payın var gibi cnm![]()
![]()
![]()
gün sayıyorumbelli sen de okumamışsın ilk sayfalara bak anlarsın neden olduğunu.
Bu arada yeni bölüme son 3 gün@Dosi @emree-29 @serhatt @DemirAdam