yaşıyor,bunları yapan aslı bile olabilirDİĞER DÜŞÜNME ANALİZ SORUSU SANA DA GELSİN:
ASLI YAŞIYOR MU SENCE?
yaşıyor,bunları yapan aslı bile olabilirDİĞER DÜŞÜNME ANALİZ SORUSU SANA DA GELSİN:
ASLI YAŞIYOR MU SENCE?
kimi de ciddi ciddi aslının ikizi var diyor, o A diyorlar.yaşıyor,bunları yapan aslı bile olabilir
yaşıyor,bunları yapan aslı bile olabilir
Okudum şimdi bölümü bu A kimse çok yakınlarda bir yerlerde kızların her hareketinden haberi oluyor kızlardan biri olma ihtimali çok yüksek ama hangisi olabilir hiç bir fikrim yok şuan için bakalım polisin araştırmaları ne olacak😉
İyi başarı Tebrikler
şimdi 475 olmuş bile çok sağol çooookk!!İyi başarı Tebrikler
A olacağını sanmıyorum daha sürpriz bir kişi olacakGELECEK BÖLÜMLERDEN KÜÇÜK BİR İPUCU DAHA! spoiler a tıkla oku
Ece'nin çok sevdiği bir diğer arkadaşı MÜGE katılacak ilerleyen bölümlerde romana arkadaşlar!! Müge iyi biri mi kötü biri mi acaba, A OLABİLİR Mİ göreceğiz!!
@turkuazz
şok ölümler de olacak arkadaşlar sonra.. çok üzüleceğiz..A olacağını sanmıyorum daha sürpriz bir kişi olacak
şok ölümler de olacak arkadaşlar sonra.. çok üzüleceğiz..@vadikızı
A'YI BULMAYA ÇALIŞIRKEN sevgili fav10'cular VE değerli ZİYARETÇİLER (MİSAFİRLER)
sen 2'yi okudun mu nesi karışık herkes okuduÇok karışık neyse sonra okurum bunu
ikizide olabilirkimi de ciddi ciddi aslının ikizi var diyor, o A diyorlar.herşey olabilir buhikayede..
bence iyi görünen bi kötü olabilirGELECEK BÖLÜMLERDEN KÜÇÜK BİR İPUCU DAHA! spoiler a tıkla oku
Ece'nin çok sevdiği bir diğer arkadaşı MÜGE katılacak ilerleyen bölümlerde romana arkadaşlar!! Müge iyi biri mi kötü biri mi acaba, A OLABİLİR Mİ göreceğiz!!
@turkuazz
ab olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?