Aramızdan Biri - 3.Bölüm (Yeni)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A'YI BULMAYA ÇALIŞIRKEN sevgili fav10'cular VE değerli ZİYARETÇİLER (MİSAFİRLER) :fearscream::J:bhr::A:love1:

20090912_derin_dusunce_org_turk_solu_ucuncu_yol.jpg
güzel :D

Bölüm öncekilerine göre uzun olması akıcılığı biraz etkilemiş bence :A Polisler bir şey bulamaz diye düşünüyorum boşuna beklemesinler :A

Eline sağlık @DiziTutkunu :bhr:
uzun olması daha iyi hem daha zevkli olur ve öyle istedi çoğu kişi çok da güzel oldu :bhr:

sana da ilk sorumuz: Mert öldü sanmış mıydın? :fearscream:

Yok ya kendini yaralatmazdı bence ; gerçi Prison Break de böyle şeyler oldu neden burdada olmasın ?

aynen benim romanımda da her an her değişik şey olabilir, cevap için çok sağol, bir diğer soru analiz sorusu bölüm hakkında spoiler a tıkla okursun. :bhr:

Bayan polis bulabilecek mi bir şeyler sizce A hakkında hemen? Yoksa A bir şeyler karıştırıp bunu bir şekilde engelleyecek mi kendisi hakkında bilgisi olmasın istiyor ya hiç kimsenin..? :fearful::fearful::fearscream::fearscream::expressionless::expressionless::dizzy::dizzy:

5 misafir halen konuda çok teşekkürler ! :innocent::oley:

Eline sağlık, baya heyecanlı bir bölüm olmuş. Mert'e birşey olmamıs diyecektim ama sonra olmuş birşeyler.
Bir sonraki hafta belli olir birşeyler :)
bu soruyu da diğerlerine sormuştum yine sen açık değildin
cevaplar mısın rica etsem ?:bhr::ok::oley::love1:

4 kızdan hangisi sana en yakın geldi?

Ben romanı okuyup yorumluyorum. Onun haricinde tek tek her detaya analiz yapmak istemiyorum kusura bakma :)
neden ki hem böylelikle pekişiyor roman tek sen böyle düşünüyorsun yine de saygı duyarım peki :kissingheart::kissingsmiling:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...