- Reaksiyon puanı
- 14,599
- Puanı
- 1,060
ben üçündede iyi oranlar alacağını düşünüyorum valla
süper valla
Halk değer bilirdi dizi de olsa diye düşünüyorum kısaca.
süper valla
Halk değer bilirdi dizi de olsa diye düşünüyorum kısaca.
yaşıyor,bunları yapan aslı bile olabilir
süper valla
RİCA EDERİZOKUNMALARA BAKALIM BİRAZ DA İLK BÖLÜMDEN İTİBAREN!
İLK BÖLÜMÜ 1132 KİŞİ OKUDU!
2.BÖLÜMÜ 1047 KİŞİ OKUDU!
3.BÖLÜMÜ ŞU AN 475 kişi OKUDU! BAKALIM KAÇ OLACAK ARTACAK MI DAHA? O DA 1000'İ GEÇEBİLECEK Mİ?
yeniden çok teşekkürler herkese!!
Aaa günü çok önemli Yterli reytingi Cuma-Cumartesi-Pazar alabilirdi 4 alsa yeter
sizce hangi gün olurdu olsaydı şu an için diyorum FOX'umda olurdu zaten biliyorsunuz aram da çok iyi halen @turkuazzAaa günü çok önemli Yterli reytingi Cuma-Cumartesi-Pazar alabilirdi 4 alsa yeter
biz yaza saklardık çarşambaya koyardık FOX olarak ab en az rahat 6 alırdık ve ünlübaşroller alırdık ohoh dizi olsaydı bu romanAaa günü çok önemli Yterli reytingi Cuma-Cumartesi-Pazar alabilirdi 4 alsa yeter
STAR benimgibi esinlenme yaptı dizi yaptı farklı olarak ben roman yazıyorum tutturamadı @vadikızıo üç günden hangisi müsaitse 4 alır
FOX tamam da soruyu yanlış yazmışım hangi gün olurdu FOX'da olsa şu an için diyorum dizi olsa romanımFOX FOX
tek boş gün olan Çarş.FOX tamam da soruyu yanlış yazmışım hangi gün olurdu FOX'da olsa şu an için diyorum dizi olsa romanım
Bu arada kardeşim bu romanım uzun soluklu bir iş olacaktek boş gün olan Çarş.
Bence çıkmasın
heyecan yönünden mi sen pek istemiyordun demi karddeşi m bu ilk sahneleri ?Bence çıkmasın
Çıkarsa bakarız cnm
heyecan yönünden evetheyecan yönünden mi sen pek istemiyordun demi karddeşi m bu ilk sahneleri ?