yaşıyor,bunları yapan aslı bile olabilirDİĞER DÜŞÜNME ANALİZ SORUSU SANA DA GELSİN:
ASLI YAŞIYOR MU SENCE?
yaşıyor,bunları yapan aslı bile olabilirDİĞER DÜŞÜNME ANALİZ SORUSU SANA DA GELSİN:
ASLI YAŞIYOR MU SENCE?
kimi de ciddi ciddi aslının ikizi var diyor, o A diyorlar. herşey olabilir buhikayede..yaşıyor,bunları yapan aslı bile olabilir
yaşıyor,bunları yapan aslı bile olabilir
Okudum şimdi bölümü bu A kimse çok yakınlarda bir yerlerde kızların her hareketinden haberi oluyor kızlardan biri olma ihtimali çok yüksek ama hangisi olabilir hiç bir fikrim yok şuan için bakalım polisin araştırmaları ne olacak😉
İyi başarı Tebrikler
şimdi 475 olmuş bile çok sağol çooookk!!İyi başarı Tebrikler
A olacağını sanmıyorum daha sürpriz bir kişi olacakGELECEK BÖLÜMLERDEN KÜÇÜK BİR İPUCU DAHA! spoiler a tıkla oku
Ece'nin çok sevdiği bir diğer arkadaşı MÜGE katılacak ilerleyen bölümlerde romana arkadaşlar!! Müge iyi biri mi kötü biri mi acaba, A OLABİLİR Mİ göreceğiz!!
@turkuazz
şok ölümler de olacak arkadaşlar sonra.. çok üzüleceğiz.. @vadikızıA olacağını sanmıyorum daha sürpriz bir kişi olacak
şok ölümler de olacak arkadaşlar sonra.. çok üzüleceğiz.. @vadikızı
A'YI BULMAYA ÇALIŞIRKEN sevgili fav10'cular VE değerli ZİYARETÇİLER (MİSAFİRLER)
sen 2'yi okudun mu nesi karışık herkes okudu neyse oku da yeter biliyorum çünkü emeğe saygın var senin de 2 3 ü aynı anda okursun gece oku bariÇok karışık neyse sonra okurum bunu
ikizide olabilirkimi de ciddi ciddi aslının ikizi var diyor, o A diyorlar. herşey olabilir buhikayede..
bence iyi görünen bi kötü olabilirGELECEK BÖLÜMLERDEN KÜÇÜK BİR İPUCU DAHA! spoiler a tıkla oku
Ece'nin çok sevdiği bir diğer arkadaşı MÜGE katılacak ilerleyen bölümlerde romana arkadaşlar!! Müge iyi biri mi kötü biri mi acaba, A OLABİLİR Mİ göreceğiz!!
@turkuazz
ab olurdu
MİSAFİRLER HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR RESMEN BİZİ ÇOK SAĞOLUN İYİ Kİ SİZLER DE VARSINIZ! @vadikızı