güzelA'YI BULMAYA ÇALIŞIRKEN sevgili fav10'cular VE değerli ZİYARETÇİLER (MİSAFİRLER)
güzelA'YI BULMAYA ÇALIŞIRKEN sevgili fav10'cular VE değerli ZİYARETÇİLER (MİSAFİRLER)
uzun olması daha iyi hem daha zevkli olur ve öyle istedi çoğu kişi çok da güzel olduBölüm öncekilerine göre uzun olması akıcılığı biraz etkilemiş bence Polisler bir şey bulamaz diye düşünüyorum boşuna beklemesinler
Eline sağlık @DiziTutkunu
Yok ya kendini yaralatmazdı bence ; gerçi Prison Break de böyle şeyler oldu neden burdada olmasın ?
hmm elif şafak öneririm çok iyidir o daBU aralar pek kitap okuyamıyorum,şeker portakalını okumuştum en son
bu soruyu da diğerlerine sormuştum yine sen açık değildinEline sağlık, baya heyecanlı bir bölüm olmuş. Mert'e birşey olmamıs diyecektim ama sonra olmuş birşeyler.
Bir sonraki hafta belli olir birşeyler
GÖZ atarımhmm elif şafak öneririm çok iyidir o da
hele şunu öneririm genç bir yazar olarak bu işlerle ilgilenen olarakGÖZ atarım
kafa yanacak mı bakalım senin daha çok ilerleyen zamanlarda A HAKKINDA
SAĞOLhele şunu öneririm genç bir yazar olarak bu işlerle ilgilenen olarak
YANMAZ MIkafa yanacak mı bakalım senin daha çok ilerleyen zamanlarda A HAKKINDA
Hiç biri Ben içeriğine yoğunlaştım, karakterlere değilbu soruyu da diğerlerine sormuştum yine sen açık değildin
cevaplar mısın rica etsem ?
4 kızdan hangisi sana en yakın geldi?
aa değişik bir cevap bu. DİĞER ANALİZ VE DÜŞÜNME SORUSU GELSİN!Hiç biri Ben içeriğine yoğunlaştım, karakterlere değil
DİĞER DÜŞÜNME ANALİZ SORUSU SANA DA GELSİN:YANMAZ MI
Ben romanı okuyup yorumluyorum. Onun haricinde tek tek her detaya analiz yapmak istemiyorum kusura bakmaaa değişik bir cevap bu. DİĞER ANALİZ VE DÜŞÜNME SORUSU GELSİN!
ASLI YAŞIYOR MU SENCE?
neden ki hem böylelikle pekişiyor roman tek sen böyle düşünüyorsun yine de saygı duyarım pekiBen romanı okuyup yorumluyorum. Onun haricinde tek tek her detaya analiz yapmak istemiyorum kusura bakma