Sezin hoca süper ama oda evleniyormuş. Melek acıya devam edecek.
Kanım dondu.😱 Çöp poşetine çocuk mu konur.
Kanım dondu.😱 Çöp poşetine çocuk mu konur.
Pavyon sahneleri güzeldi 9'dan sonra neler olcak acaba.Dizi durgun ama olaylar bence 9'dan itibaren başlayacak
Daha açılacak görürsünPavyon sahneleri güzeldi 9'dan sonra neler olcak acaba.
Kızı poşete koymuş manyak. 😱
Benden buraya kadar, devamını tekrarlarla tamamlarım. Bölüm yorumuna beni etiketlersin.Daha açılacak görürsün
TamamdırBenden buraya kadar, devamını tekrarlarla tamamlarım. Bölüm yorumuna beni etiketlersin.
Cansu Dere iyidir ama Eşkıya'yı satmayı düşünmüyorum.
Daha bunlar ne ki ne sahneler gelecek
Gerçekten oyunculuklar ve müzikler çok iyi. Senaryo zaten sağlam.
Vahide Perçin de görünsün artık
@Forumdash nerdesin
EDHO izleyicisi işteŞöyle göz ucuyla baktım da oyunculuklar içler acısı, sanki bir Gerçek Kesit bir Sır Kapısı izliyorum gibi hissettim
Yok artık küçük Beren bile adaşından 2 kat daha iyi oyunculuk gösteriyor.Şöyle göz ucuyla baktım da oyunculuklar içler acısı, sanki bir Gerçek Kesit bir Sır Kapısı izliyorum gibi hissettim
Rakibine vur ölsün yeter kiYok artık küçük Beren bile adaşından 2 kat daha iyi oyunculuk gösteriyor.
Ne demek istediniz anlamadım ama doğru bir şey söylemişsindir.Rakibine vur ölsün yeter ki
Oyunculuklar kötü demiş yaNe demek istediniz anlamadım ama doğru bir şey söylemişsindir.
Cidden Forumdash ın bazı mesajlarını hiç anlamıyorum.Ne demek istediniz anlamadım ama doğru bir şey söylemişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?