Star Anne - Dizi Yorumları

Allah'ım bu nasıl bir muhteşemlik. Tatlılıktan ölecek bu kız. Doğum günü sürprizine mutluluktan ağlıyor.

O değilde Kötü çocuk serisi instagramda Cansu dereyi takip ediyor.

Kaylanın anasını falanmı oynuycak napcak bu kadın filmde

Olabilir belki neden olmasın😉

abuu fragman süper heyecanlı olacak valla

Son düzenleme:
bu hafta 3 gruptada geride kalınca rezil olucaksınız @Forumdash ile inş yok tekrarları iyiymişte görüceksiniz siz annenizle birlikte ağlarsınız arıtk çarşamba sabahı
kız 2.bölümden edho yu geçemezse nolacak sanki
sen ane yi en çok izlenen dizi dho ya rakip görüyorsun bu bile büyük başarı

siz öyle konusuyorsunuz havanızı almak lazım ne yapalım ayoll haddinizi bilin 2.sırada

bu forumda edindigim izlenim sen ve @sokak sanati na söz dalasina girmemem gerektigi.
azicik biraz igneleyici yorum yazmaya baslamissam bu senin eserin. Daha öncede belirttigin gibi huyumu degistirdin

bu forumda edindigim izlenim sen ve @sokak sanati na söz dalasina girmemem gerektigi.
azicik biraz igneleyici yorum yazmaya baslamissam bu senin eserin. Daha öncede belirttigin gibi huyumu degistirdin
soka totoşu da turabicidir bunu hatırlatırsan tartışmanız biter
ama biz safiye sultan için yapabileceğin bişi yok susmayız

soka totoşu da turabicidir bunu hatırlatırsan tartışmanız biter
ama biz safiye sultan için yapabileceğin bişi yok susmayız
onunla henuz tartismamiz olmadi

survivor zamaninda tartisiyormuyduk hatirlamiyorum. farkli kisileri tutardik.
@Çiğdem- ikimizin iyi anlastigini dusunuyor. acaba @vadikizi ve ona ettigin laflari bana etmiyorsun diyemi bu kaniya vardi ?

onunla henuz tartismamiz olmadi

survivor zamaninda tartisiyormuyduk hatirlamiyorum. farkli kisileri tutardik.
@Çiğdem- ikimizin iyi anlastigini dusunuyor. acaba @vadikizi ve ona ettigin laflari bana etmiyorsun diyemi bu kaniya vardi ?
şimdi çikinellayla vadikızı evde kalmış kartlamış yeteneksiz çirkin pis sinsi tipler aa senin hakkında pek bişi bilmiyorum belki değişebilir fikrim ileride

şimdi çikinellayla vadikızı evde kalmış kartlamış yeteneksiz çirkin pis sinsi tipler aa senin hakkında pek bişi bilmiyorum belki değişebilir fikrim ileride

terbiyesizzzz pis emree seni senaryomda sevgilim yapacam ve bana
tecavüze yeltenecen ama ben izin vermicem bunaaa

Emre hayal dünyasında yaşıyor. Zaten gül geç cinsinden ama ben her türlü tartışır haklı çıkarım.