Anketimize Katılmak İster Misiniz? (Fav10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneden beri heveslendim baya ama cidden ertelene ertelene umudum yok oldu :A
En son ekimdi galiba o ankette adaylığınızı koyun yılbaşında yeni konu ile aday olacaksınız gibi birşeyler denilmişti ama daha beklemekteyiz :A hep şey derdim bu gidişle yaza yapılır ve bende tatilde olurum varlık gösteremem diye hemen şutlanırım diyordum:A Tatil yalan oldu ama yaza kadar olmadığı konusunda doğru hissetmiştim :A
Ozoş bakıyor şu an konuya. Gör bunları admin. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ozoş bakıyor şu an konuya. Gör bunları admin. :A
Antipati oyları topluyor olabilir bu yazılarım :A :A
Kısmet artık. Siyahda olsak yeşilde olsak etkinlikler tam hız devam edecek bu yaz :Z
Ben bi gidip Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk yeni bölümü açayım. Kanal etiketi az önce ayarlandı o kısma :Z

• Harika
Reactions: Ahmed
Antipati oyları topluyor olabilir bu yazılarım :A :A
Kısmet artık. Siyahda olsak yeşilde olsak etkinlikler tam hız devam edecek bu yaz :Z
Ben bi gidip Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk yeni bölümü açayım. Kanal etiketi az önce ayarlandı o kısma :Z
Tamam cnm bakalım ne oluyor bu konuda. :Z
Aç konuyu kalp bırakayım. :A

• Harika
Bu kadar uzun süre yönetimde değişimin olmadığı bir döneme rastlamamıştım cidden tuhaf :A

Sıra bana gelmez bu gidişle :A
2017dekiler nekadar şanslı.Değişim olmadı (emekli olan bazı isimler hariç)
3 senedir sadece emekli oldunuz ve emekliler geri geldi yönetime. Artık yeni kan alsalar fena olmaz :A @serhatt
Ben yeşillernirsem şansıma hemen 3 ay içinde anket yapılır normal üyeye dönerim :A
@Bully e duyrulur :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...