- Reaksiyon puanı
- 115,803
- Puanı
- 1,060
Ben bu değerlendirmeyi açarken zaten yeni bir alım yapmak için açmamıştım, 4 ayda neler oldu, insanların rahatsız oldukları konular neler, gözümden kaçanlar ne olmuş diye şahsi bir fikir anketi olarak açmıştım, ancak konuda böyle bir beklentiye girilince sonuçları ve yorumlarda yer alan (bana özel yazılanlar hariç) önerileri gereken kişilere gönderdim. Sonuçlar bende de var, açıklanma konusunda ileriki günlerde netleşeceğini düşünüyorum.
Yalnız ben alımdan söz etmedim. Yönetimde bulunanların değerlendirmesini nezaman öğreneceğimizi merak ediyorum. Daha önceki anket değerlendirmesinde de sadece yöneticileri değerlendirip cevabıni almışıkBen bu değerlendirmeyi açarken zaten yeni bir alım yapmak için açmamıştım, 4 ayda neler oldu, insanların rahatsız oldukları konular neler, gözümden kaçanlar ne olmuş diye şahsi bir fikir anketi olarak açmıştım, ancak konuda böyle bir beklentiye girilince sonuçları ve yorumlarda yer alan (bana özel yazılanlar hariç) önerileri gereken kişilere gönderdim. Sonuçlar bende de var, açıklanma konusunda ileriki günlerde netleşeceğini düşünüyorum.
Yok yani açıklamak için açmadığımı belirttim sadece, sonuçlar gelir yakında dediğim gibi zaten elimde veriler. Keza yetkili kişilerde.Yalnız ben alımdan söz etmedim. Yönetimde bulunanların değerlendirmesini nezaman öğreneceğimizi merak ediyorum. Daha önceki anket değerlendirmesinde de sadece yöneticileri değerlendirip cevabıni almışık
Rüyanda herhalde pis troll.
Seni çaylak yapma kararı aldık.
Rüyanda herhalde pis troll.
Benim gibi modu nerden bulacaksınız beSeni çaylak yapma kararı aldık.Hayırlı uğurlu olsun tüm forum halkımıza.
Sayın Gs'li dostum yükselişim sürüyorDerin Maskeli...
Hızlıresimden yaptın galiba. Bende görünmüyorDerin Maskeli...
Daha önce sormuştum aylar önce ve ozaman gelecek denilmişti ama unutuldu galiba
Yeşile geçit yaparsan bu şarkıyla tebrik edicem.Daha önce sormuştum aylar önce ve ozaman gelecek denilmişti ama unutuldu galiba
Sıra bana gelmez bu gidişleYeşile geçit yaparsan bu şarkıyla tebrik edicem.
Canım sen etkinlikler falan ile baya emek veriyorsun, değerlendirilmeli bu durum.Sıra bana gelmez bu gidişle
2017dekiler nekadar şanslı.Değişim olmadı (emekli olan bazı isimler hariç)
3 senedir sadece emekli oldunuz ve emekliler geri geldi yönetime. Artık yeni kan alsalar fena olmaz@serhatt
Ben yeşillernirsem şansıma hemen 3 ay içinde anket yapılır normal üyeye dönerim
Geçen seneden beri heveslendim baya ama cidden ertelene ertelene umudum yok olduCanım sen etkinlikler falan ile baya emek veriyorsun, değerlendirilmeli bu durum.Zaten fazla aday da yok.
Hem yönetimde gender eşitliği anlamında kadın eli değmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?