Anketimize Katılmak İster Misiniz? (Fav10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler, Bu aralar yoğundum. Etkinliğe akşam vakit bulduğumda kaldığımız yerden devam edeceğiz 3. tura😊

Reactions: Turkuazz
Ben de vatandaşlık görevimi yapıp Fox TV’deki yayını beklemeye koyuldum. Değerlendirmeyi yaparken kişi ayırmaksızın sadece aktiflik ve genel katılım ölçütlerini dikkate aldım. Keza yine bu sebepten dolayı @Dosi nin müzik bölümüne ve @serhatt in genel olarak emeklerinden dolayı ikisinin de hem aktiflik hem de genel katılımdan dolayı yetkilendirilmeyi hak ettiklerini düşünüyorum ben de. Anket sonuçları hayırlı uğurlu olsun. @mrt-06

Düşüncelerin için, emeklerimizi gördüğün için teşekkürler.

Değerlendirmeyi yaptım. Ben pek süzgeçten geçirdiğini düşünmüyorum açıkçası. Direkt ağzına geleni söylüyor gibisin. Geçen bir yorumunu gördük ve o düzenlendi çünkü içinde alenen uygunsuz/argo bir laf var.

@Silinmiş Üye ne anlatıyor bu?

Küfür etmeme rağmen banlamamış olmanız bile forumu ne derece kötü yönettiğinizin kanıtı. Bu övünülecek bir şey değil.
@Silinmiş Üye

Sana ne demişim? Lütfen göster. Büyüklük mü yaptın? 60 yaşında mısın?

Reactions: blacklion
Arkadaşlar eskiden top 15'deki 4-5 konuyu cezalar oluşturuyordu
Bence şimdi az ceza veriliyor

Oy kullanmak isterdim fakat çok bilgi sahibi olmadığım için oy kullanmadım forum hakkında hayırlısı olsun.

Maalesef söylediğiniz konulara zaten pek hakim değilim sadece cezaların eskiye göre oldukça azaldığını belirtmek istemiştim. Bilmediğim konu hakkında da yorum yapamam

Penis gerçekten yasak mı? Hiçbir şey yazmayalım o zaman gerçekten...
Ah, hayır, öyle düşünme. Ne kadar da özgürüz baksana. Hem o tür kelimeler öcü, kötü, öğğ. Leylekler getirdi bizi.

Koskoca adminin üyelerine açıklama yapmayı, üyeler adına bir lütuf olarak görmesi çok komik değil mi?
Başka bir forumda (GüreşTürkiye) admin hiç üşenmeden paragraflar boyunca üyelere neyin neden olduğuyla ilgili haklı veya haksız şekilde açıklamalar yapıyor, her mesaja yetişiyor. Olması gereken de bu değil mi zaten...

2 aylık gözlemlerim sonucunda elimden geldiğince yorumlayarak anketinize katıldım.

Genişlemek istiyorsanız çemberi genişletmeniz lazım..Ne demek istediğimi detaylı yazdım.
Herkes için hayırlısı olsun.
İyi Forumlar;Keyifli sohbetler.

Reactions: mrt-06
Oylarımı kullandım ve değerlendirmemi yaptım. Umarım forum için hayırlısı olur.

Umarım tamamen forumu bırakmıyorsundur, yönetime geri dönüşün ve tekrar aktif olman foruma önemli katkılar sağladı. Yokluğun hissedilir diye düşünüyorum.
@mrt-06

Şu görseli de belki de son kez atmış olayım.

Reactions: mrt-06
Cümlenin içinde “B*k gibi” geçiyor hem de açık açık. Bunun herhangi bir yerde ulu orta yazılmayacağını kaçırmamışsındır bence.

Yönetim foruma emek vermeyen isimlerden temizlenmeli. Birkaç kişi neden mod hala anlamıyorum, zaten verilen cezalar ve kararlar da bu yüzden yerinde olmuyor.

Bir dahakine "dışkı" yazarsın.

Yahu ben niye dert edeyim ki sadece açık açık yazmak sıkıntı. Yoksa biz de biliriz ağzımıza gelen her kelimeyi söylemeyi. Ama Atacan’ın uzun uzun açıkladığı gibi kurallar ve sorumluluklar var. Hala ne diye uzatıp konuşuyorsunuz ki?

Bu görseli çok seviyorum. Teşekkürler Sherlock beycim.

Reactions: Sherlock
Uzun uzun mu açıklamış? Kısasını hiç hayal edemedim şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...