Oylarımı kullandım, tüm Fav10'a hayırlı olsun dileklerimi şimdiden iletiyorum.
@Çiğdem ve
@Harunnn60 ile ilgili bir değerlendirmede bulundum, ben yönetimdeyken de yönetim işleriyle ilgilenen ve ricalarım olduğunda ilgilenen isimler zaten. Yönetimde kalmaları forum adına iyi olacaktır.
@xBUGRAx ve
@Aserat ile ilgili bir değerlendirmede bulunmadım ek ama zaten forumun sevilen, çalışan co adminleri. Aramızda olmaya devam edeceklerdir.
@serhatt yönetime girme vaktin geldi de geçiyor mu ne? Koşa koşa gitmen lazım, objektif yorumlarını yönetim konularında da göstereceğine eminim.
Yönetim konularını ortalığa dökmekle tehdit eden SGAT umarım yönetimden ayrılır ya da atılır. Bu bir ban sebebi olmasına rağmen bu tehdidin üstü kapatıldı, bu terbiyesizliğin sonucu olmalıdır. Kendisi istifa ederse daha onurlu bir davranış olur.
Yönetimde konuşulanları arkadaşlarına anlatan diğer üye (ismini vermeyeceğim, kendisi itiraf etti bunu zaten) de umarım yönetimden ayrılır. Kopya konularla bir yere gelmemesi gerektiğini anlaması gerekiyor artık. Zaten 2-3 kere yönetimden atıldı, zorla kendini geri aldırdı. Yönetime yakışmıyor.
Ek olarak emektar üyemiz
@Bully de yönetime dönmeli, objektif yorumlarıyla yönetime katkısı olacaktır.
Uzun değerlendirmemi sonlandırıyor, tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.