Sıfır çekmişim, Halka’dan ümitliyim yine deHazır konuya gelmişken sonuçları söyleyelim. Avlu'ya Netflix, Jet Sosyete'ye Puhu diyenler kazandı. Halka ise ne yazık ki ortada kalan dizi oldu.![]()
Sıfır çekmişim, Halka’dan ümitliyim yine deHazır konuya gelmişken sonuçları söyleyelim. Avlu'ya Netflix, Jet Sosyete'ye Puhu diyenler kazandı. Halka ise ne yazık ki ortada kalan dizi oldu.![]()
Ünlü bir düşünürün deyimiyle Halka öldü beybi.Sıfır çekmişim, Halka’dan ümitliyim yine de![]()
Umudu kestim artık, elimi attığım kuruyorSıfır çekmişim, Halka’dan ümitliyim yine de![]()
Cuma 20.00'den itibaren tüm Türkiye nasıl belli olduğunu görecek.Ah ah daha tanıyamadı sektörü.İkisi de belli değil hâlâ.
![]()
Son 3 gün aklında bulunsun.Yoo nötrüm olsa da olmasa da sorun değilBen zaten çok hakim değilim diziye, ara ara izliyordum sadece. Şimdi süresi kısalınca düzenli izleyebilirim
![]()
Bu aralar çok fazla izlediğim ve izleyeceğim dizi var, sanırım vazgeçtim bunu izlemektenCuma 20.00'den itibaren tüm Türkiye nasıl belli olduğunu görecek.
Son 3 gün aklında bulunsun.![]()
Saçmalama. 😱 50 dakika zaten çok rahat vakit bulursun.Bu aralar çok fazla izlediğim ve izleyeceğim dizi var, sanırım vazgeçtim bunu izlemekten![]()
50 dakika vakit bulunur ama o vakti başka dizilerle değerlendirmeyi tercih ederimSaçmalama. 😱 50 dakika zaten çok rahat vakit bulursun.![]()
Bari ilk bölümü izleyip öyle karar ver.50 dakika vakit bulunur ama o vakti başka dizilerle değerlendirmeyi tercih ederim![]()
Hiç sanmıyorum ama kafama eserse belki izlerimBari ilk bölümü izleyip öyle karar ver.Ama hayran kalacağın garanti.
![]()