Yapay Zeka Programları

Yapay Zeka Programı Kullanıyor musunuz?

• Evet,kullanıyorum.

• Hayır.

• Nedir? Ben anlamam.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
35,336
Puanı
1,060
1739481150092.png

Yapay Zeka son dönemde hayatımıza birçok alanda etkilemeye başladı.Teknolojinin akıl almaz gelişimine bağlı yapay zeka uygulamaları türemeye başladı.
Yapay Zekayı birçok sektörde kullanımına bağlı,ilerleyen dönemlerde insan ihtiyacının azalacağı ortada.

Günümüzde akşam ne yemek yapsam;sevgilime ne hediye alsam;iş başvurusu mektubu;maç biletini bulma;sevgiliye aşk mektubu yazma...aklınıza gelecek herşey için Yapay Zeka uygulamaları kullanılır oldu,basit insani tercihler olsada;daha büyük sektörlerde farklı konularda yapay zekanın etkisi artmaya başladı.

Hatta Avrupa Konseyi Yapay Zeka ve İnsan Hakları, Demokrasi ve Hukukun Üstünlüğü Çerçeve Sözleşmesi , bu alandaki ilk uluslararası yasal bağlayıcılığı olan sözleşmedir . 5 Eylül 2024'te imzaya açılan sözleşme, yapay zeka sistemlerinin yaşam döngüsü içindeki faaliyetlerin insan hakları, demokrasi ve hukukun üstünlüğü ile tamamen uyumlu olmasını ve aynı zamanda teknolojik ilerleme ve inovasyona elverişli olmasını sağlamayı amaçlamaktadır.

Anlaşmaya imza atan ülkeler
Andora
Gürcistan
İzlanda
Karadağ
Norveç
Moldova Cumhuriyeti
San Marino
Birleşik Krallık
Avrupa Birliği
İsrail
Amerika Birleşik Devletleri

Bu gelişmelere bağlı ülkeler arasında yapay zeka ile ilgili ciddi anlaşmalar oluşmaya başladı,mesela yakın zamanda Fransa ve Birleşik Arap Krallığı arasında 50 milyon doları aşacak bir anlaşma oluşturuldu.Gene Polonya Google ile bu konuda bir anlaşma sağladı.

Yakın gelecekte yapay zeka heryerimizde olacak.

Siz buna hazır mısınız???

En iyi yapay zeka uygulamaları 🤖

ChatGPT
Google Bard
Copy.ai
Grammarly
DALL-E 2
Midjourney
Mem
Fireflies
Slidesgo
Wordtune
Krisp

Bende kullanıyorum. Baya baya sardım bu işe. :D Chatgpt ile normal işler. Kling.ai, stable diffusion ile de görsel oluşturup videlar vs yapıyorum. Ama uçsuz bi şey çok geniş bir alan yaratcılığının olması lazım.

"Akşam ne yemek yapsam; sevgilime ne hediye alsam; iş başvurusu mektubu; maç biletini bulma; sevgiliye aşk mektubu yazma... "

Bunlar için zaten google amcanın zekasını kullanmak yetiyor bana, şuan için yapay zekaya ihtiyacım yok :A

Emeğine sağlık @The_Erinch güzel konu :ok:

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Birçok alanda var gayet güzel iş yapıyor.

Resim yapmada kullandım ama çok işim olmadığı için ilgilenmedim. Başlangıç seviyesinde ücretsiz :)

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Forum İstatistikleri

Konular
173,197
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil