Avlu Netflix’de olabilir ama ben Netflix’in bir uyarlama diziyi alacağını hiç sanmıyorum. Avlum hangi platforma gelirse onu zengin eder o kesin zaten . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .Avlu - Puhu Tv
Jet Sosyete - Puhu Tv ya da Blu Tv
Halka - Blu Tv
Senin dediğine göre Hercai Türk televizyonlarının en kaliteli dizisi oluyor doğru mu anladımHalka o şekildeki gibi içi boş bir dizi sosyal medya gazına gelip alan site batmaya mahkumdur.
Avlu FOX'ta başlasaydı zirvede ve TV'de devam ederdi kendi kaybetti.
Jet Sosyete yaptığı sayısız kanal hatasını internette de devam ettirmezse FOXPlay'de olmalı.
Oy vermişken aklıma geldi yeni sezonda seni de bekliyoruz çünkü sonradan bir aksilik olmazsa Puhu'da.Hangi platformlarda olurlar bilmem de Halka hangisinde olursa ona özel üye olurum. Jet Sosyete ücretsiz platformda olursa veya başka bir sebepten üye olduğum platforma gelirse izlerim. Avlu'yu hiçbir şekilde izlemem zaten 2 sezon oynamış şu ana kadar ortasından dalmaya gerek yok diziye
Avlu için star twitterdan finalde starda olacak imalı tweet atmadı mı?
Jet Sosyete netflix alırsa içerik geliştirmek için almiştir. Kalitesinden dolayı değil
Halka neden platforma geçiyor? Hala anlamiş değilim. Madem güzel bir dizi neden kanalla devam etmiyor?
Jet Sosyete - DigiTürk
Halka - Netflix
Avlu - BluTV
Avlu, BluTV'de devam edecektir. Jet Sosyete, PuhuTV'de devam edecek bence. Halka'nın açıkçası sezon finali adı altında final yaptığını düşünüyorum, devam etmeyecek gibi geliyor.
Hangi platformlarda olurlar bilmem de Halka hangisinde olursa ona özel üye olurum. Jet Sosyete ücretsiz platformda olursa veya başka bir sebepten üye olduğum platforma gelirse izlerim. Avlu'yu hiçbir şekilde izlemem zaten 2 sezon oynamış şu ana kadar ortasından dalmaya gerek yok diziye
Halka'da gına geldi be.. @Sherlock
Avlu ve Halka devam eder, Jet Sosyete de final zaten.
Yalnız değilsin. @Forumdash
Avlu netflix veya blu tv ye geçebilir. Jet Sosyete ortada kalacakmış gibi hissediyorum. Halka'nın reytingleri diplerdeydi herhangi bi platforma geçer mi emin değilim ama umarım geçer. Tek sezonla kalmaması gereken bir iş.
Halka'nın reytinglerine bakılmaması gerekiyor, dizinin konusu kanalın izleyici kitlesine göre fazla karışık kaldığı için izlenmesi düşük kaldı. Dizinin potansiyel izleyici kitlesi de tam tersine TRT izlemiyor. Durum böyle olunca BluTV ya da bu sezon tekrar canlanacak olan Puhu'nun diziyi alacağını düşünüyorum.
Jet Sosyete ve Avlu'nun devam etmesi için ise herhangi bir sebebi yok. Muhtemelen finalsiz şekilde sona ereceklerdir.
Avlu - Puhu Tv
Jet Sosyete - Puhu Tv ya da Blu Tv
Halka - Blu Tv
Halka o şekildeki gibi içi boş bir dizi sosyal medya gazına gelip alan site batmaya mahkumdur.
Avlu FOX'ta başlasaydı zirvede ve TV'de devam ederdi kendi kaybetti.
Jet Sosyete yaptığı sayısız kanal hatasını internette de devam ettirmezse FOXPlay'de olmalı.
Avlu -> BluTV
Jet Sosyete -> Digiturk
Halka -> Digiturk (?)
Senin dediğine göre Hercai Türk televizyonlarının en kaliteli dizisi oluyor doğru mu anladım
Hazır konuya gelmişken sonuçları söyleyelim. Avlu'ya Netflix, Jet Sosyete'ye Puhu diyenler kazandı. Halka ise ne yazık ki ortada kalan dizi oldu.Hangi platformda olacaklarını bilemem ama Avlu’nun hangi platformda olmayacağını biliyorum
Nasıl yakalamış ya İzlerim muhtemelen Puhu'da olursaOy vermişken aklıma geldi yeni sezonda seni de bekliyoruz çünkü sonradan bir aksilik olmazsa Puhu'da.
Muhtemelen falan yok kesin izlerim demişsin kıvırma.Nasıl yakalamış ya İzlerim muhtemelen Puhu'da olursa
İzlerim demişim o kadar da kesin konuşmamışım Aynı fikirdeyim hala ama belli de olmaz, izlemeyebilirim deMuhtemelen falan yok kesin izlerim demişsin kıvırma.
Bu kız başka diziye geçti değil mi
Evet olmayacak yeni sezonda. Sevmediğin için mi sordun.Bu kız başka diziye geçti değil mi
Yoo nötrüm olsa da olmasa da sorun değil Ben zaten çok hakim değilim diziye, ara ara izliyordum sadece. Şimdi süresi kısalınca düzenli izleyebilirimEvet olmayacak yeni sezonda. Sevmediğin için mi sordun.
Hazır konuya gelmişken sonuçları söyleyelim. Avlu'ya Netflix, Jet Sosyete'ye Puhu diyenler kazandı. Halka ise ne yazık ki ortada kalan dizi oldu.
Ranoş teyzeye güveniyorum. Avlu net değil evet ama o sayfa boşuna açılmadı bence.Ah ah daha tanıyamadı sektörü. İkisi de belli değil hâlâ.