AHS-Hotel
5x6
Bu bölüm harikaydı cidden. En son 5.bölümü 25 Kasım'da izlemişim. Biraz özlemiş olduğumdan daha çok beğenmiş olabilirim ama beğendim yani gerçekten güzeldi.
Çok sex sahnesi vardı bu bölüm. Dkkatimi çeken ise kadınlardan çok erkekler daha açık geziniyor dizide. Çok tuhaf.
8.8
@mrt-06 Sen en iyi sezonlarını izlediğin için yavan gelmiş olabilir bu sezon haklısın. Ben bu diziye Hotel sezonundan başladım. O yüzden ilk izlediğim için bana iyi geldi bu sezon. Ama 2.sezona bakacağım.
@destere sen Lady Gaga'yı sevmiyorsun zaten o yüzden bir ara 2.sezona bakalım istersen. Lady Gaga yok çünkü. Hem zaten 13 bölüm öyle senide yormaz? Tür olarakta diğer diziler arasında farklı bir tür. Yani bir düşün derim ben.
5x6
Bu bölüm harikaydı cidden.
Çok sex sahnesi vardı bu bölüm. Dkkatimi çeken ise kadınlardan çok erkekler daha açık geziniyor dizide.
Lady Gaga son sahnede nasıl öldürdü çocuğu ya. Boğazını kesti böyle. Yazık olduğu çocuga. Hem şok oldum hem üzüldüm.
Gerçi o genç cocuğun o yaşlı adam ile olmasına çok şaşırdım sanırım kafa gidik olunca göz möz görmüyor. ))
Polis adam iyice kafayı yedi. Ama karısı ondan daha da beter hale geldi.
Son sahnede bebek çok çirkindi.
Gerçi o genç cocuğun o yaşlı adam ile olmasına çok şaşırdım sanırım kafa gidik olunca göz möz görmüyor.
Polis adam iyice kafayı yedi. Ama karısı ondan daha da beter hale geldi.
Son sahnede bebek çok çirkindi.
8.8
@mrt-06 Sen en iyi sezonlarını izlediğin için yavan gelmiş olabilir bu sezon haklısın.
@destere sen Lady Gaga'yı sevmiyorsun zaten o yüzden bir ara 2.sezona bakalım istersen. Lady Gaga yok çünkü. Hem zaten 13 bölüm öyle senide yormaz? Tür olarakta diğer diziler arasında farklı bir tür. Yani bir düşün derim ben.