Bilmiyorum bana öyle geliyor.Bence her sezon öyle değil Asylum ve Freak Show hiç bozmadı.
Bilmiyorum bana öyle geliyor.Bence her sezon öyle değil Asylum ve Freak Show hiç bozmadı.
5x12 ( Sezon Finali)
18 Kasımda başladığım 5.sezonu çok şükür bitirdim. Haftalık olarak izlesem konuya daha iyi anlardım. Böyle ara vere vere dağınık oldu biraz.
Aslında sezon finalini hem beğendim hemde beğenmedim gibi bir şey oldu. Bazı olaylar dizide çok çabuk geçiyor yada üstü çok çabuk kapatılıyor.
Çoğu karakterin sonu mutlu bitti. Birkaç karakter biraz kim vurduya gitti.
Onun dışında sezonu beğendim ben. Hotel atmosferi güzeldi. Lady Gaga'da ödülü hak etti bence. Rolünü iyi oynamış.
8.0
Sezona genel puanım: 8.0
Bütün sezonları izlemiştim sadece 5.sezonu izlemedim. Onu da şimdi tamamlamış oldum. Güzel bir sezondu, ön yargılı davranmayıp keşke zamanında izleseymişim. Lady Gaga'yı boşuna yermişim harika oynadı.S06B01
Çok değişik bir bölümdü. Dizi gibi değil de 90larda bizim tvlerde bolcana gördüğümüz "gerçek kesit" tarzındaydı. Bi süre adapte olmaya çaliştim.
Lily Rabe keşke olayı gerçek yaşayan (anlatıcı) değil de olayı oynayan oyuncu (canlandırma) yapan olsaydı keşke. Çünkü kendisini daha çok görürdüm ama anlatıcı olarak bile muhteşem tatli bişey
İlk bölüm olarak korku sahneleri biraz gerdi beni ilkkez ama orta bir bölümdü. Sezon sonuna doğru sıkılırım ama yine ite kaka götürürüm.
Konumuz buradaymiş @Harunnn60 @mrt-06 sende sezonu izle laa @sokak sanati
8/10
Lady Gaga burada adeta devleşiyor. Oscar'a aday olan filmindeki performansından bile kat kat çok daha iyiydiBütün sezonları izlemiştim sadece 5.sezonu izlemedim. Onu da şimdi tamamlamış oldum. Güzel bir sezondu, ön yargılı davranmayıp keşke zamanında izleseymişim. Lady Gaga'yı boşuna yermişim harika oynadı.
Şu ikili efsaneydi aşırı pozitif bir final yaşadık sayelerinde.
Ekli dosyayı görüntüle 76365
Bir ödül falan almadı mı bu diziylen.Lady Gaga burada adeta devleşiyor. Oscar'a aday olan filmindeki performansından bile kat kat çok daha iyiydi
Altın Küre aldı.Bir ödül falan almadı mı bu diziylen.
Senin gibi geç fark edenler zamanında etseydi Emmy filan da alırdı @Harunnn60Bir ödül falan almadı mı bu diziylen.
Bana Gaganın hediyeleri gelmişti sen kıskanmıştın hatta o dönem.Senin gibi geç fark edenler zamanında etseydi Emmy filan da alırdı @Harunnn60
İyileşen yarama dokunmaBana Gaganın hediyeleri gelmişti sen kıskanmıştın hatta o dönem.
Altın Küre aldı.
Ben zaten bu dizinin fanıyım sadece Jesica ayrıldığı için bu sezonu boykot etmiştim.Senin gibi geç fark edenler zamanında etseydi Emmy filan da alırdı @Harunnn60