Yarın geri kalan gruplardan bir çürük komedi dizisi atıp alırız bunu hatırlatta diğer gruplardan çıakrılcıak bir dizi bakalımGaga var diye almadın dimi.
Tamam Hayır ben nasıl unuttum onu anlamadım.Yarın geri kalan gruplardan bir çürük komedi dizisi atıp alırız bunu hatırlatta diğer gruplardan çıakrılcıak bir dizi bakalım
İzledikelrinde belirtmen lazımdı ama hepimiz liste sunmadıkmıTamam Hayır ben nasıl unuttum onu anlamadım.
Belkide yazmışımdır ya. Yarın bakarız neyse. Şimdi izleyecek misin sen 6.sezonu benimle birlikte.İzledikelrinde belirtmen lazımdı ama hepimiz liste sunmadıkmı
bir baktım izlemeye ama 4 yada 5. bölümde takıldım galiba şimdi dizilerde başladı buna daha dönüş yapamam görünüyorBelkide yazmışımdır ya. Yarın bakarız neyse. Şimdi izleyecek misin sen 6.sezonu benimle birlikte.
Allah razı olsun ecnebi sitelerde uğraşıyordum.
Bu sezonu da izleyemedim daha. 6.sezonu izlemem lazım önce bende MediaGet'ten buldum.
gaga döktürüyormuBir siteden 6. sezon 3. bölüme kadar izledim gece İDM ile kalan bölümleri indireyim belki silerler dedim sonra aman neyse dedim sabah bir baktım silinmiş. Başka hiçbir sitede de yok. Yabancı bir siteden buldum şimdi indirdim. @Çiğdem- @Harunnn60
ayy yokk bu diziden birşey anlamadım benn oyuncularda bir garip tuhaflık var gibi hiç bulaşmıyım ben buna
Hhahah gece gece nerden aklına geldi @Harunnn60 Seninkide hemen yanıbaşımda eksik olmazbende bişey anlamadım diziden çünkü hiç izlemedim daha siftahım yok
Efsane şeyler aklıma gelir. Cidden hemen yanında tüy bitmiş.Hhahah gece gece nerden aklına geldi @Harunnn60 Seninkide hemen yanıbaşımda eksik olmaz
Hhahah rahmetli haliyle bile gözüne batıyor Admine bildireyimde tüm mesajlarını forumdan silelim ne dersin @xemrexxxEfsane şeyler aklıma gelir. Cidden hemen yanında tüy bitmiş.
Ben izledim, basta cok iyi basladi sonlara dogru bozsa da genelde guzel sezondu.9.sezonu (AHS 1984) izleyen yok mu ya? Bayağı ters köşeli ve heyecanlı. @Harunnn60 @Çiğdem @Forumdash @xemrexxx
Aklımda da sıra gelmıyor. 6.sezondan sonra bırakmiştim. Öteledikçe öteliyorum9.sezonu (AHS 1984) izleyen yok mu ya? Bayağı ters köşeli ve heyecanlı. @Harunnn60 @Çiğdem @Forumdash @xemrexxx
Forumu ben terk ederim forum beni terk edemez Ara verdiğim dönemlerde bile forumu aramıyorum ben ama son bir hafta cehennem gibiydi@Forumdash ortalığı kızıştırma.
AHS hep öyle aslında, her sezon çok iyi başlıyor son 3 bölüm falan boş geçiyor konu bitiyor.Ben izledim, basta cok iyi basladi sonlara dogru bozsa da genelde guzel sezondu.
Büyük kayıp...Aklımda da sıra gelmıyor. 6.sezondan sonra bırakmiştim. Öteledikçe öteliyorum
Bence her sezon öyle değil Asylum ve Freak Show hiç bozmadı.AHS hep öyle aslında, her sezon çok iyi başlıyor son 3 bölüm falan boş geçiyor konu bitiyor.