FX American Horror Story - Dizi Yorumları

Beğeneceğini biliyordum. :Z Dizi birde çok ters köşeli, devamında şaşıracağın bayağı olay olacak. :D

@Forumdash tüm sezonlarını izlemiş biri olarak 5. sezona iyi demene şaşırdım tamam 1'den iyidir belki ama kesinlikle diğer sezonların gerisindeydi bence. :D

@Çiğdem- 3. sezona da devam edersin zaten dün demiştim 3. sezon Cadılar Okulu'nda geçiyor bayağı eğlenceli ama 2. sezon heyecanı yok. :A
2. Sezon 2.Bölüm baya karışık daha doğrusu piskoloji bozan bir bölüm gibiydi :F hele son sahne :A :A :A

kadının sevgilisini baltalı canavar öldürdü ama orası daha devam edecek galiba :A başka kadına elektirik ile işkence ettiler :A son sahnede rahibe bir adamın çıplak poposuna kamçı cezası uyguladı güleyimmi üzüleyimmi anlamadım ayoll:A :A :A

2.sezon 3.bölüm kadın ve sevgilisini maske takmıs çocuklar öldürdü ama onlarıda asıl maskeli canavar yiyecek sanırım :F

ormanda insanlar kaçıyordu canavarlardan oralarda güzeldi son sahnede kel kafalı bir adam kadının bacakalrınımı kesmiş napmıs ıyy :( :( :(

4 ve 5. bölümlere part 1 part 2 diyor onlar neki @mrt-06 :F

2.sezon 3.bölüm kadın ve sevgilisini maske takmıs çocuklar öldürdü ama onlarıda asıl maskeli canavar yiyecek sanırım :F

ormanda insanlar kaçıyordu canavarlardan oralarda güzeldi son sahnede kel kafalı bir adam kadının bacakalrınımı kesmiş napmıs ıyy :( :( :(

4 ve 5. bölümlere part 1 part 2 diyor onlar neki @mrt-06 :F
Konuyu iki bölüme bölmüşler işte. :D

aa ozaman değişik bir konu ele alınıcak bu 2 bölümde bakalım ne olur şimdirik dizi iyi gidiyor gibi ama karmasık tabi :F
Birkaç bölüm sonra bayağı olay çözülecekler. :D Beğenmene sevindim birde fena bir ters köşe var o bölümü izleyince şok olacaksın ablacım. :F

Birkaç bölüm sonra bayağı olay çözülecekler. :D Beğenmene sevindim birde fena bir ters köşe var o bölümü izleyince şok olacaksın ablacım. :F
konuyu kavrayamadım ama canavaların adam öldürmesi ilgimi çekiyor :A :A :A

aa tabi birazda senin hatrına izliyorum :bhr::bhr::bhr:

Beğenmediysen izlemek zorunda değilsin ablam zorla izleme. Ben beğenirsen izle diye zorlamıştım. :D
aa yok izlediğim bölümler güzel gidiyor sen önerdin diye başladım demek istedim sezon sayılarıda az birde şu partlı bölümelre bakayım yarın ne oluyor :A

sende supernaturala bir bismillah desen 4.sezona cnm :F yine sarmazsa tamamen izleme listenden çıkartırsın ama 1 dene dediğim bölümü korkma ayoll :F

Son düzenleme:
aa yok izlediğim bölümler güzel gidiyor sen önerdin diye başladım demek istedim sezon sayılarıda az birde şu partlı bölümelre bakayım yarın ne oluyor :A

sende supernaturala bir bismillah desen 4.sezona cnm :F yine sarmazsa tamamen izleme listenden çıkartırsın ama 1 dene dediğim bölümü korkma ayoll :F
Yarına yorumun hazır olur. :A