Kaldırılmıştı ya bölümler. bulmuş işte 6.sezonu. bi ara sana soruyodum ya nasıl izleyeğiz diye.6.sezonu bulmuş derken?
Kaldırılmıştı ya bölümler. bulmuş işte 6.sezonu. bi ara sana soruyodum ya nasıl izleyeğiz diye.6.sezonu bulmuş derken?
Haaa tmm hatırladım Nerede bulmuş? 6.sezonda 3-4 bölüm izlemiştim. Gaga'lı bölümler kaçtaki? Yada 7.sezonu izlerim yaa napim bi daha başlayamam benKaldırılmıştı ya bölümler. bulmuş işte 6.sezonu. bi ara sana soruyodum ya nasıl izleyeğiz diye.
Gerçi 8.bölüme kadar var ama.. Bu sezon 10 bölümmüş.Haaa tmm hatırladım Nerede bulmuş? 6.sezonda 3-4 bölüm izlemiştim. Gaga'lı bölümler kaçtaki? Yada 7.sezonu izlerim yaa napim bi daha başlayamam ben
Umarım 6.sezon kötüdür de sen izleyince sıkılırsın inşGerçi 8.bölüme kadar var ama.. Bu sezon 10 bölümmüş.
http://www.harikadizi5.com/american-horror-story/6-sezon
Şu FX uyuz oluyorum git gide
Deme öyle. Gaga'da tüm sezonda yokmuş zaten.Umarım 6.sezon kötüdür de sen izleyince sıkılırsın inş
Benim izleyemediğim gagayı sen de izleyeme diye dedim yoksa sevdiğim diziDeme öyle. Gaga'da tüm sezonda yokmuş zaten.
Sinir seviyem 2 katına çıktı bunları duyunca.
2. Sezon 2.Bölüm baya karışık daha doğrusu piskoloji bozan bir bölüm gibiydi hele son sahneBeğeneceğini biliyordum. Dizi birde çok ters köşeli, devamında şaşıracağın bayağı olay olacak.
@Forumdash tüm sezonlarını izlemiş biri olarak 5. sezona iyi demene şaşırdım tamam 1'den iyidir belki ama kesinlikle diğer sezonların gerisindeydi bence.
@Çiğdem- 3. sezona da devam edersin zaten dün demiştim 3. sezon Cadılar Okulu'nda geçiyor bayağı eğlenceli ama 2. sezon heyecanı yok.
Konuyu iki bölüme bölmüşler işte.2.sezon 3.bölüm kadın ve sevgilisini maske takmıs çocuklar öldürdü ama onlarıda asıl maskeli canavar yiyecek sanırım
ormanda insanlar kaçıyordu canavarlardan oralarda güzeldi son sahnede kel kafalı bir adam kadının bacakalrınımı kesmiş napmıs ıyy
4 ve 5. bölümlere part 1 part 2 diyor onlar neki @mrt-06
aa ozaman değişik bir konu ele alınıcak bu 2 bölümde bakalım ne olur şimdirik dizi iyi gidiyor gibi ama karmasık tabiKonuyu iki bölüme bölmüşler işte.
Birkaç bölüm sonra bayağı olay çözülecekler. Beğenmene sevindim birde fena bir ters köşe var o bölümü izleyince şok olacaksın ablacım.aa ozaman değişik bir konu ele alınıcak bu 2 bölümde bakalım ne olur şimdirik dizi iyi gidiyor gibi ama karmasık tabi
konuyu kavrayamadım ama canavaların adam öldürmesi ilgimi çekiyorBirkaç bölüm sonra bayağı olay çözülecekler. Beğenmene sevindim birde fena bir ters köşe var o bölümü izleyince şok olacaksın ablacım.
Beğenmediysen izlemek zorunda değilsin ablam zorla izleme. Ben beğenirsen izle diye zorlamıştım.konuyu kavrayamadım ama canavaların adam öldürmesi ilgimi çekiyor
aa tabi birazda senin hatrına izliyorum
aa yok izlediğim bölümler güzel gidiyor sen önerdin diye başladım demek istedim sezon sayılarıda az birde şu partlı bölümelre bakayım yarın ne oluyorBeğenmediysen izlemek zorunda değilsin ablam zorla izleme. Ben beğenirsen izle diye zorlamıştım.
Yarına yorumun hazır olur.aa yok izlediğim bölümler güzel gidiyor sen önerdin diye başladım demek istedim sezon sayılarıda az birde şu partlı bölümelre bakayım yarın ne oluyor
sende supernaturala bir bismillah desen 4.sezona cnm yine sarmazsa tamamen izleme listenden çıkartırsın ama 1 dene dediğim bölümü korkma ayoll
oooo cici uyuyyacam sayendeYarına yorumun hazır olur.
Ne zaman başlıyoruz yeni sezona.ayy yokk bu diziden birşey anlamadım benn oyuncularda bir garip tuhaflık var gibi hiç bulaşmıyım ben buna
Buna devam edemedimki dahada edemem galiba diziler basladıNe zaman başlıyoruz yeni sezona.
Vardır inş. Şimdi bende şüpheye düştüm.Buna devam edemedimki dahada edemem galiba diziler basladı
aa bu etkinlikte varmıydı bizim
hiçte sanmıyorum vllaVardır inş. Şimdi bende şüpheye düştüm.