FX American Horror Story - Dizi Yorumları

En iyi 2.sezon muş doğru karar vermişsin. :D

Bana hediye geline 5.sezondan başlayayım dedim. :D Çok değişik sahneler var dimi. Bende izlerken çok şaşırıyorum yani. :FAnladım seni. :F
Rahibe çok denişik bir kadın mesela. İçindeki duyguları bastırmaya çalışıyor içine tanga giyiyor üstüne siyah elbise. :F

Ama adamla o kıza üzüldüm kurtulurlar umarım. :(

2x2, 2x3

Her bölüm daha da güzelleşiyor. :Z Rahibe neymiş öyle ya, zaten büyük bir sırrı olduğu belliydi. :A

Dizide bir türlü isimleri ezberleyemedim ama azgın kıza çok üzüldüm doktor tam bir psikopat, ayağı kesmek ne demek. 😱 Rahibe de geçmişte hayat kadınıymış tövbe etmiş birde cinayeti var küçük bir kızı ezmiş. 😱 Öbür safoz rahibenin içine de şeytan girdi ortalığı karıştırıyor. :F Ekip buradan nasıl kurtulcek bakalım bu 2. kaçmaya çalışmaları oldu yine beceremediler. .ss

Özellikle dizide "zzzşşş" müziği harika. :F

Gece izlerim ancak.:F
Gece oldu. .ss

Bir şey dikkatimi çekti, bu FX dizilerinde sigaraya özendiriyorlar iki dizisini izliyorum ikisinde de özel olarak sigara içiyor oyuncular uzun uzun. Zaten böyle bir şey okumuştum dizi ve filmlerde bizzat sigara firmaları para veriyormuş özendirmek için. :)

Gece oldu. .ss

Bir şey dikkatimi çekti, bu FX dizilerinde sigaraya özendiriyorlar iki dizisini izliyorum ikisinde de özel olarak sigara içiyor oyuncular uzun uzun. Zaten böyle bir şey okumuştum dizi ve filmlerde bizzat sigara firmaları para veriyormuş özendirmek için. :)

Sons of anarchyde böyle sigaralı diziydi. Olabilir.:D

İndirmedim. O nedenle yarın indirip izlerim.:F

2x4, 2x5, 2x6, 2x7

Dizide normal insan aranıyor. :( Bu ne kardeşim noel baba bile katil. :F

Kız kendini oğlanın önüne attı oysa el ele tutuşup kaçacaklar sanmıştım, çok fena oldum ya öldü ceylan gözlüm. :(

Şu şeytana da gıcık oldum kızın içinden çıkmak bilmedi. 😡

İlk bölümü izledim. O kadarda iyi değildi.

Yorum yapacak bir şey bile bulamadım.:F

6/10

Bu arada Adam Lavine varmış.:Z Ama dizide kısa sürdü ömrü gibi.:(

İlk bölümde konu yokmuş gibi geldi bana birde Adam Levine'ı hemen öldürdüler sanırım.:(
İlk bölüm zaten karakterleri tanıma gibi, olayın başlangıcı ama o gördüğün her karakterin bir sırrı, gizemi var sen izlemeye devam et. 😉

Yok o adamın ölümüne var ama ölümü çok kötü olacak. .ss Fantazi kurbanı oldular, üzülmedim. :F

İlk bölüm zaten karakterleri tanıma gibi, olayın başlangıcı ama o gördüğün her karakterin bir sırrı, gizemi var sen izlemeye devam et. 😉

Yok o adamın ölümüne var ama ölümü çok kötü olacak. .ss Fantazi kurbanı oldular, üzülmedim. :F

Evet öyle oldu.:( Sınırları zorluyorlardı ki..😱

Bakarım belki bugün yine.:X

2x2 güzeldi bu bölüm oldu ama ismiyle alakasız oldu ben hiç ürkmüyorum bu diziden.ss

Rahibe eskiden fahişeymiş:F Vaow ona şok oldum.

Şeytan çıkartmaya çalıştıkları sahne güzeldi ama şeytan rahibeye girdi sanırım.

Bizim gazeteci kızın sevgilisi öldü ayrıca orada kadın katili ve yanında ki kızı şikayet etmesi olmadı.:( Kadın katili denilen adam en masumu bence.:( Sonda zaten acıdım.:(

Adam Levine'i parçaladılar.asfaa

8/10

2x2 güzeldi bu bölüm oldu ama ismiyle alakasız oldu ben hiç ürkmüyorum bu diziden.ss

Rahibe eskiden fahişeymiş:F Vaow ona şok oldum.

Şeytan çıkartmaya çalıştıkları sahne güzeldi ama şeytan rahibeye girdi sanırım.

Bizim gazeteci kızın sevgilisi öldü ayrıca orada kadın katili ve yanında ki kızı şikayet etmesi olmadı.:( Kadın katili denilen adam en masumu bence.:( Sonda zaten acıdım.:(

Adam Levine'i parçaladılar.asfaa

8/10
Rahibeye şok olacaksın demiştim. :F Kadın içinden kırmızı elbise giyip dıştan siyah kıyafet giyiyor. :F