Amedspor'a, Sivas'ta Kalacak Otel Verilmedi!

Öncelikle kendinle çelişen beyanlar veriyorsun ama farkında değilsin [emoji2] hem genelleme yapmayın diyorsun hemde bütün Kürtleri bir tutuyorsun hatta ileri giderek Yahudi ve Ermenilerle bir kefeye katıyorsun.

Kürtler, Ermeniler gibi devletlerini savaş sırasında arkadan vurmadı. Yahudiler gibi mallarını alıp kaçmadı ve Müslümanlara iskençe yapmadı aksine vatanının kurtulması için savaş verdi hatta Abdülhamidin kurduğu Hamidiye Alayı tamamen Kürtlerden oluşur. Ve sen kalkıp KARDEŞLİK yok diyorsun ve bizimde buna inanmamızı bekliyorsun. Sana bu konuda vereceğim tek öğüt var çok beklersin...

Gelelim son cümlene sen (kendi tabirinle kürtlere hak vermeyelim, yatırım etmeyelim demenden yola çıkarak söylüyorum) zorla baskı altına alınıp sindirilen bir halk gördün mü dünya tarihinde? Göremezsin. Çünkü ilerde her halk istediği hakkı alır ama öyle ama böyle alınır bundan şüphen olmasın. Allah'a şükür iktidarımız senin gibilerin kafasında değil yoksa Doğuyu yerle bir etmiştiniz.

Bu arada solcu mevzusuna girmedim çünkü ben yazmadım.

Yazdıklarımı düzgün oku

Ben ermenileride yunanlilarida kardes olarak görmem.İstisnalarin kaideyi bozmayacagini genel bir örnekle anlattım.Kürtler hicbir hakki biz istemedigimiz sürece alamaz.

Kürt sempatizanligiyla insanları uyutanlar gün gelecek adaletin keskin kılıcında hesap verecekler.

Benim dedelerimden atalarımdan gördüğüm budur.Acırsan acınacak duruma düşersin.Avrupalılar Yavuz'a Zalim dediler biz Halife Yavuz Sultan Selim Han dedik.

İnsanları genellemeyin diyenler dogudaki kacak elektrik kacak su oranlarini bir arastirin bakalim.Hayatinda bir defa doguyu gidip görmemis twitterdan okuduklariyla konusan insanlar neyi kime anlatıyor.

Bu arada forumda baya sempati besleyen arkadaşlar varmış.Ülke niye bu halde diye sorarlar birde

Son düzenleme:

Anlaşılan yazdıklarını düşünmeden yazıyorsun. Senin bahsettiğin yerde yaşıyorum yani boşa atmasyon yapıp prim yapma [emoji2] genellemenin kralını yapıyorsun ama yapmadım diyorsun o da ayrı bir trajikomik [emoji6]

Konuyu elektrik ve suya getirmenin konumuzla hiç ilgisi yok. Çünkü kendin ne diyordun genelleme yapmam diyordun... Sormazlar mı adama batıda yok mu diye veya doğudakilerin hepsimi kullanıyor diye [emoji2]

Madem söz seviyorsun bende sana bir nasihat vereyim bu işler klavye başında kahramanlık yapmakla olmaz içten ve samimi olacaksınız... Hangi Türkün Kürt, hangi Kürdün Türk arkadaşı veya dostu yok birbirimizi kandırmayalım. Biz KARDEŞLİK üzerine konuştuğumuz için mi bizi ötekileştirip hemen pkk sempatizanı yaptın... Ha bu arada 'merhamet etmeyen merhamet bulamazmış', 'affet ki affedilesin' senin sözün gibi değil ilahi içerikli belki bir şey anlatır...

hdp ye oy verenler için bu dediklerine katılırım ama bütün kürtlere bu lafları dersen orda duracaksın haddini bileceksin kimse kürtçeyi yasaklayamaz onu geçeceksin
hangi konuda katılırım sana hakkariye şırnaka vs. bu gibi hdp ve pkk sempatizanı dolu olan yerlere hizmet yapılmamalıdır belediyelere zaten destek verilmemesi lazım
bakın pkk ve sempatizanları ile kürtlerin hepsini bir tutmaya kalktığımız an iş biter asla böyle bişey düşünülmemesi lazım. Türkiye de 20 milyon kürt var en az pkk nın oyu kaç en fazla 5 milyon kürtlerin yarısından fazlası vatanını milletini seven müslüman insanlardır

Burdaki cogu arkadas oy verdi. secim zamanında Hdp bayrami vardi. Hdp ağırlıklı olarak ergen kitle ike etilerden besiktastanda cihangirden oy aldi secim sonuclari ortada

Yatacak yeriniz yok demişler kısaca.

Kim kime haddini bildiriyor? Laflara dikkat edelim.Ben sözlerimin arkasindayim.Senin yada bir baskasinin ne düşündüğü benide alakadar etmez.

Kim kime haddini bildiriyor? Laflara dikkat edelim.Ben sözlerimin arkasindayim.Senin yada bir baskasinin ne düşündüğü benide alakadar etmez.
ben sana haddini bildiriyorum öyle kürtlerin hepsini pkk lı ilan edemezsin akıllı olacaksın daha dün forumda ona buna abi çekiyordun gelip posta mı koyuyorsun benim laflarım budur şikayeti olan şikayet etsin hiç kimse kürtlerle ilgili böyle konuşamaz pkk ile kürtleri ayıracaksın!

Benim yazdiklarimi düzgün oku demistim ama israrcisin.Genelleme yaparim dedim aksine.Dümdüz yazmayinca anlasilmiyor heralde.

Elektrik suya getirme diyip sonda ilahi mesaj vermissin.Haram ne zamandan beri önemsiz oldu? Doguda en müslümanida kacak kullaniyor en dinsizide.Bizzat yasayip görülmüş seyler.Kulaktan dolma degil.

Abi demem saygimdandir.Sanada saygim var.Halada var.Üslubun yanlis.Had bildirmek gibi bir lafi kesinlikle kabul etmiyorum.Kimseyede posta koymam.Klavyeden delikanlilik yapacak degilim.Ben kimseye saygisizca konusmadim.

Fikirlerim nettir.Degistirebilen gelsin degistirsin.

Öncelikle Chp'nin devamlı oy aldığı yerlerde Hdp 1.çıktı öyle yüzde 1 falan diyerek kendini kandırma

2.ben Diyarbakırlıyız ve Diyarbakırda yaşıyorum.Bu son olaylardan pkkya gram destek yok gram.Neyin kafasındasın sen.Doğuya hizmet durmalıymış vs Allah'tan iktidarda sizin gibi düşünen insanlar yok sen öyle ırkçılık yaparak pkknın ekmeğine yağ sürüyorsun.Haddini bileceksin bir örgütün yaptığını bütün doğuya bağlama

Türkiyenin içinde yaşayan herkes kardeşidir.Türkler kürtler zazalar va hepsi herşeyden önce din kardeşidir.Yahudileri falan demişsin de çanakkale de Diyarbakırda çok şehit verildiğini biliyor musun?

Son olarak ırkçılık yaparak doğu halkını pkkya iterek hiçbir sorun çözülmez.Devlet devamlı yatırım yapacak ki pkknın propaganda dili azalsın diye.Birde etiketle tesadüf eseri görmesem cevap veremeyecem

Sen 2 kişi misin yani? Kafama takıldı sorayım dedim. Yani Maskeli ve Fedai ayrı kişiler 😱😱😱😱😱😱😱

Burada bin yıl tartişsan fikirler degismez.Sanada saygi duyarim.Uzatmaya gerek yok.

bak güzel kardeşim doğu derken nereyi kastediyorsun onu da yazacaksın doğunun içine malatyada giriyor sen bize kaçak elektirik kullanıyor falan diyemezsin pkk ya destek veriyorda diyemezsin tüm kürtleri pkk lı ilan edemezsin ayrım yapamazsın. ayrımı pkk lılara yapacaz hep beraber. mesela üstte de dedim şırnaktır hakkaridir diyabakırın çoğudur vanın büyük çoğunluğudur bu tip yerlere hizmetin sınırlı olması gerektiği fikrini savunuyorum. ama sen 20 milyon kürdü aynı kefeye koyuyorsun bunların yarısından fazlası devletine milletine bağlı müslüman insanlardır anlatabiliyormuyum

Sen 2 kişi misin yani? Kafama takıldı sorayım dedim. Yani Maskeli ve Fedai ayrı kişiler 😱😱😱😱😱😱😱
nedense hiç gülemedim gülüm

Doğru söylüyorsun anlatım bozukluklarını bulayım ben en iyisi

Abi bunlar buradan anlatilacak seyler degil.Bos bir vaktimda gerekirse sana özelden ayrintili olarak yazarim.

Benim üslubumda bir hata oldugunu dusunmuyorum sana ve digerlerine karsi.Olduysada affola.Benim yetistigim kültürün bana ögrettigi budur.Baskada birsey söylemiyorum.

Dediklerimin sonuna kadar arkasindayim.Yanlis anlasilmalar olmus olabilir.Malatyayi kastetmedim ayriyeten.

Burada bin yıl tartişsan fikirler degismez.Sanada saygi duyarim.Uzatmaya gerek yok.
Bunun uzatmaya alakası yok önceki Devlet kürtlere neredeyse hiçbirşey yapmadı sonra pkk çıktı biz sizin hakkınızı savunuyoruz diye milleti kafaladı.Erdoğanla birlikte millet pkknın gerçek yüzünü görüyor.Şu anda evleri pkkya giden kişiler pkkya tepki gösteriyor millet onların gerçek yüzünü anladı.Devlet doğuya daha da yatırım yapacak ki pkk propaganda dili üretemesin.

Bilmem anlatabiliyor muyum.Kaldı ki hdpkk olası bir seçimde yerle bir olacaklar orası da ayrı mevzu Diyarbakır daha destek vermiyor o katillere

Tartismayalim diyorum.Neyin derdindesin ki ülkeyimi kurtaricaz burdan?

yav pkk lılara söylesen onlara gönülden destek olanlara söylesen sonuna kadar katılıyorum bu konuda bende çok katıyım ama sen çok genel bakıyorsun kürt düşmanlığı çok yanlış
doğu diyorsun kürtlerden bahsediyorsun malatyada doğu malatyanında büyük çoğunluğu kürt böyle birçok yer milyonlarca kürt var unutma
sanma ki biz o bölgeleri bilmiyoruz atıp tutuyoruz bi ton arkadaşımız var o bölgeden içlerinde hainlik yapanda var vatansever olanda