Amedspor'a, Sivas'ta Kalacak Otel Verilmedi!

yav pkk lılara söylesen onlara gönülden destek olanlara söylesen sonuna kadar katılıyorum bu konuda bende çok katıyım ama sen çok genel bakıyorsun kürt düşmanlığı çok yanlış
doğu diyorsun kürtlerden bahsediyorsun malatyada doğu malatyanında büyük çoğunluğu kürt böyle birçok yer milyonlarca kürt var unutma
sanma ki biz o bölgeleri bilmiyoruz atıp tutuyoruz bi ton arkadaşımız var o bölgeden içlerinde hainlik yapanda var vatansever olanda

Yazacak halim yok cok hastayim.Benim düsüncelerimde öyle pat diye olusmadi.Bende senin gibi düşünüyordum aslında.Ama yasananlar görulenler insani katilastiriyor.

Cümleten iyi geceler herkese.Allah a emanet.

Sadece yanlış fikirdesin diyorum ırkçılık yapma bizi pkk destekçisi ilan etme diyoruz

Sonra pkk sizi gösterip bunun propagandasını yapıyor olan bu ülkeye oluyor.

Senin yanlisin benim dogrumdur benim yanlisimda senin dogrundur.Amac vatani kurtarmak ve herkes farkli yollardan gidiyor.Milyonlarca görüş var.Her insanin ayri bir gorüşü var.Önemli olan en dogru olani bulmak degil hepsi ne dogru ne yanlis hepsinden birseyler alip ortak noktada bulusmak.Benim fikrim tamamen dogru seninki tamamen yanlis anlayisi nedeniyle ülke iki adim ileri gidemiyor.

Benim yazdiklarimi düzgün oku demistim ama israrcisin.Genelleme yaparim dedim aksine.Dümdüz yazmayinca anlasilmiyor heralde.

Elektrik suya getirme diyip sonda ilahi mesaj vermissin.Haram ne zamandan beri önemsiz oldu? Doguda en müslümanida kacak kullaniyor en dinsizide.Bizzat yasayip görülmüş seyler.Kulaktan dolma degil.

Abi demem saygimdandir.Sanada saygim var.Halada var.Üslubun yanlis.Had bildirmek gibi bir lafi kesinlikle kabul etmiyorum.Kimseyede posta koymam.Klavyeden delikanlilik yapacak degilim.Ben kimseye saygisizca konusmadim.

Fikirlerim nettir.Degistirebilen gelsin degistirsin.

Genelleme konusunda uzatmayacağım çünkü beni anlamamakta ısrarcısın.

Ben kaçak elektrik ve suyun haram olmadığını belirtmedim ama senin bu olayı doğuya özgüymüş gibi göstermene karşılık verdim. Yoksa Buğday ile sabını ayırt edebilecek yaştayız. Yoksa batıda kaçak kullanan yok mu? Sen son olaylara tepkini bütün halktan çıkarmaya çalışıyorsun ama boşa kürek sallıyorsun artık o devir kapandı.

Yazacak halim yok cok hastayim.Benim düsüncelerimde öyle pat diye olusmadi.Bende senin gibi düşünüyordum aslında.Ama yasananlar görulenler insani katilastiriyor.

Cümleten iyi geceler herkese.Allah a emanet.

Senin yanlisin benim dogrumdur benim yanlisimda senin dogrundur.Amac vatani kurtarmak ve herkes farkli yollardan gidiyor.Milyonlarca görüş var.Her insanin ayri bir gorüşü var.Önemli olan en dogru olani bulmak degil hepsi ne dogru ne yanlis hepsinden birseyler alip ortak noktada bulusmak.Benim fikrim tamamen dogru seninki tamamen yanlis anlayisi nedeniyle ülke iki adim ileri gidemiyor.
Evet hepimiz bu ülkenin daha iyi yerlere gelmesi için uğraşıyoruz. Doğusuyla batısıyla kuzeyiyle güneyiyle.

Keza Doğu halkı daha hdpkkya destek vermiyor beddualar yağdırıyor üzerlerine