Amedspor'a, Sivas'ta Kalacak Otel Verilmedi!

Aynen öyle zaten sıradan bir maç olacak. Ancak bazı şeylerin ardını göremeyenler bunu küçük bir olaymış gibi düşünecek. Ben ve Maskeli Allah'a şükür ülkemizi seven insanlarız ama bizim gibi olmayan insanlarda var ki çoğu şehir milliyetçisidir. Amedspora bu yapılanları gördükten sonra bakalım Diyarbakır ile Sivas şehri arasındaki sorunların ileride nasıl patlak vereceğini gördüklerinde de bu tepkilerini ortaya koyabilecekler mi? bazıları ancak o zaman anlar dediğimizi. Ama yok kaba kuvvette baş vurmaya çalışanlarla maalesef sonuç odaklı konuşmak dışında elden bir şey gelmiyor [emoji17]
Dediklerinde çok haklısın..alt tarafı bir maç olacakken bu olayın büyütülmesünin anlamı yok..bu yapılan kutuplaşmadan başka birşey değil..

Söyleyecek söz yok..herkesi katıyursun bu duruma.doğulu olmak suç sana göre adalet bumu?

Doğunun kökü kurutulsun derken bize zarar verenleren bahsediyorum anlamak istediğin yerden anlama lütfen şuanki herşey doğudan çıkıyor farkındaysan doğuda benimde arkadaşlarım var benim lafım bize zarar verenlere.
Ve ayrıyetten şuan doğu bölgesinin %90 a yakını Terör örgütünde buda ek bir bilgi olsun.

Doğunun kökü kurutulsun derken bize zarar verenleren bahsediyorum anlamak istediğin yerden anlama lütfen şuanki herşey doğudan çıkıyor farkındaysan doğuda benimde arkadaşlarım var benim lafım bize zarar verenlere.
Ve ayrıyetten şuan doğu bölgesinin %90 a yakını Terör örgütünde buda ek bir bilgi olsun.

Doğunun %90 terör örgütündeyken derken neye dayanarak söylüyorsun? Olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterme çünkü elinde patlar...

Doğunun %90 terör örgütündeyken derken neye dayanarak söylüyorsun? Olmayan bir şeyi olmuş gibi gösterme çünkü elinde patlar...

sen bu kadar cesur nasıl konuşuyorsun benimle?
bu bir gerçek doğudaki Tüm aşiretler Terör örgütlerine ve Diğer Ülkelere bağlılar

Ben anlamak istediğim yerden anlamadım..alıntıya bakıp anladım..Maskeli fedai dediki sana kalsa tüm Doğu yok olsun..sende şu cevabı yazdın..yok olmasın kurusun dedin..alıntıya bakabilirsin..

Ben anlamak istediğim yerden anlamadım..alıntıya bakıp anladım..Maskeli fedai dediki sana kalsa tüm Doğu yok olsun..sende şu cevabı yazdın..yok olmasın kurusun dedin..alıntıya bakabilirsin..

Kökleri kurutulsun dedim
Yok olsunla Kökleri kurusun arasındaki farkı anlamıyorsan başka diyecek sözüm yok

bu bir gerçek doğudaki Tüm aşiretler Terör örgütlerine ve Diğer Ülkelere bağlılar
Laf cambazlığı yapacağına sorduğum soruya cevap ver tabi cevabın varsa. %90 nı neye göre söylüyorsun aksini ispat edemedikçe yine elinde patlar.

Niye konuşamayacak mış sebebini merak ettim :)

Yahu aşiretler hadi onu geçtim Doğunun yüzde 90'ı nerde pkknın elinde.Ellerinde olduğu için mi devamlı hezimete uğruyorlar o bölgede

Kökleri kurutulsun dedim
Yok olsunla Kökleri kurusun arasındaki farkı anlamıyorsan başka diyecek sözüm yok
Ya Allah aşkına çokmu fark var sonuçta o alıntıda tüm doğuyu kattın..neyse ya söyleyecek söz yok..yazdıkların ortada..başka yorum yapmayacağım

doğunun kökü kurusun derken pkk lıları kastettiğini gayet iyi anladım o yüzden bişey demedim bende senle aynı fikirdeyim bende doğuluyum ama %90 falan abartı

Niye konuşamayacak mış sebebini merak ettim :)

Yahu aşiretler hadi onu geçtim Doğunun yüzde 90'ı nerde pkknın elinde.Ellerinde olduğu için mi devamlı hezimete uğruyorlar o bölgede
Doğu halkıda bu olaylardan hoşnut değil..ama bazı olanlar yüzünden tüm Doğu halkı suçlanıyor..oysaki burdaki misafirperverliği,insanlığı fark etmiş kişi bilir ancak bunları

doğunun kökü kurusun derken pkk lıları kastettiğini gayet iyi anladım o yüzden bişey demedim bende senle aynı fikirdeyim bende doğuluyum ama %90 falan abartı
Aga terörün kökü kazınsın hatta kandile girilmesi konusunda en büyük destek verenlerdenim. Ama benim bahsettiğim de bu gibi arkadaşların yaptıkları yorumlar.

En basitinden sen Malatyalısın bilirsin Hdp kaç aldı? Şanlıurfa, Bingöl, Van, Adıyaman, Erzurum, Elazığ vb... birçok ilde hdp yüzde kaç aldığı ortadayken üstelik çoğu zorla alınan oylarken doğu nasıl teröristlerin elinde oluyor. Farkındaysan teröristler demedi terörün elinde dedi. Bu kadar da bilgisizçe yorum yapılmaz.

Ciddi ciddi batılı büyük devletler stratejik noktalarda hiçbir zaman o bölge halkını birleştirmek istemezler. Yeri gelir Pakistan ile Hintlileri kışkırtırlar, yeri gelir tam Balkan devletleri barış sağlayacakken ortaya din kökenli bir başka gruplaşma fitillenir. Türkiye için de aynı şeyler geçerli, hedef tahtasıyız. Her daim Türkiye'nin güçlenmesini engellemek için iki koz öne sürmüşler: Alevi-Sünni çatışması ve Türk-Kürt çatışması. İki çatışmanın da ülkeyi kaosa götüreceği kaçınılmaz bir gerçek. Bu Batılı ülkeler de bunu bildiği için karşıt güçlere denge oluşturacak silahları, propagandaları hiç eksik etmez onlardan. Pkk silahları kendi mi üretiyor ya da o silahı alacak parayı nereden temin ediyor sanıyorsunuz? Bir de bu dış güçlerin farkında olup da bunların çıkarlarına hizmet edenler de görülmüş. Bu hükümet bile birçok kez Sünni-Alevi ayrımı yaptı, son zamanlarda belki vezir devlet izin vermediğinden belki de vezir devlet tarafından kullanıldıklarını anladıklarından Sünni Alevi ayrımına pek yanaşmıyorlar fakat belli de olmaz.

Tam birleşme demek bölgesel güç demek, bu da piyonun vezirliğe emin adımlarla yürümesi anlamına gelir, ki gücü elinde bulunduran taraf her daim o piyonun önünü kapatır. :) Güç Türkiye'de olsaydı eminim Türkiye'de aynı şeyleri yapmak zorunda kalacaktı; bu doğanın, evrenin kanunu. Bilinir ki dünya uygarlığının çok güçlenmesine izin vermeyecek olan dünya dışı bir uygarlığın olması bile kuvvetle muhtemel mümkündür.

aga bunu ben değil hdp'nin oyları diyor bunları 70-80 alıyor yani o partiye oy veren gözümde öyledir ona dayanarak söyledim bazı arkadaşlara saçma gelebilir hatta sanada saçma gelebilir ama bu benim şahsi görüşüm

aga bunu ben değil hdp'nin oyları diyor bunları 70-80 alıyor yani o partiye oy veren gözümde öyledir ona dayanarak söyledim bazı arkadaşlara saçma gelebilir hatta sanada saçma gelebilir ama bu benim şahsi görüşüm
70-80 aldığı illere söylemekte haklısın ama mesela malatyada doğuda hdp %5 aldı

Hdp'ye baraji gectiren solculardı yazan arkadaş.Solcu dedigin kürt olamiyor mu? Senin mantiginla türk solcularda hdp'ye attiysa Chp nereden oy aldi? Senin oy verdi dedigin kesim yüzde 1 bile etmez.O zaman dogudaki belediyelerin yüzde doksaninida solcular gecirdi.Süper mantık.Adamlar hususi ikametlerini doğu illerine aldirip oralarda oy kullandılar desene.

Cevremizde olup bitenleri diyarbakir dogumlu ve yillarca ailesiyle orada kalmis bir kardesiniz olarak söylüyorum iyi degerlendirin.Kardeslik en büyük yalandir.O zaman ermenilerde kardesimiz yunanlilarda.Zamaninda belli bir kesimin yaptigini niye bütün ırka yıkıyoruz.Yunanlilar ermenilerdede iyi insanlar var.Çanakkalede ölen yahudileri görmek için istanbul ferikoydeki gayrimüslim mezarlarini gezmenizi tavsiye ederim.

Anlayacagin düz mantikla hümanist olucam diyerek devlet yönetilmez.Ölen canlarin hesabini kimse veremez.

Kürtçe yasaklanmalı,verilen tüm haklar geri alınmalı.Doguya yapilan yatirimlar bitirilmeli.Hdp belediyelerine para yardimi yapilmamali.Yıllarca ezilen halkı paşa yapmaya kalkarsan soytarı olursun.Burun sürtmeden adam olunmaz.