Amedspor'a, Sivas'ta Kalacak Otel Verilmedi!

Diyarbakirsporu bu hale getirenler utansin.Manisada oynanan macta beraberlikten sonra iki takim süper lige cikmis mac sonu el ele tribünlerde alkislanmislardi.Adini Amedspor yaptirdilar,sonra iki üc cahil veledin eline verdiler külübü.

Sivasta yine iyi karsilamislar.Trabzonada gitmelerini tavsiye ederim.Bırak oteli sahay cıkamazlar.

Ölen canlarin hesabini insan ayırt etmeden ödeyecekler.Hdp'yi baraji gectiren,yillarca onlari evimde barindiran ben degilim.Hadleri bildirilecek.

Yağmurlu havada su yok o Hainlere

Sen meselenin farkında değilsin galiba AMEDSpor paravan takım hedefleri ne bilmiyorsan bir ara özelden yazayım sana tek tek
Bence yazma biliniyor.. Her futbol takımı gibi şampiyon olmak))

Ülkeyi bölmek isteseler dağa çıkar yada hendek kazarlardi

İşte ülkede karışıklık kıçarmaya can atanlar için yeni malzeme çıktı. Her zaman diyorum bu tür şeyler bizi ötekileştirmekten başka bir şey kazandırmaz.

Bu olayında maalesef devamı gelecek.
Bunu yaparak ayrımcılığı yapmış oluyor..bu kutuplaştırmaktan başka bir şey değil.çok yazık

Bizde böyle kardeş hoşuna giderse ! Hainin alacağı nefes bana batıyor.
Hoşuma gitme yada gitmeme meselesi değil kardeş..alt tarafı futbol müsabakası sonuçta o yüzden bu yorumlar fazla adaletli değil..böyle yaparak kutuplaştırmaktan başka birşey olmuyor..

Diyarbakirsporu bu hale getirenler utansin.Manisada oynanan macta beraberlikten sonra iki takim süper lige cikmis mac sonu el ele tribünlerde alkislanmislardi.Adini Amedspor yaptirdilar,sonra iki üc cahil veledin eline verdiler külübü.

Sivasta yine iyi karsilamislar.Trabzonada gitmelerini tavsiye ederim.Bırak oteli sahay cıkamazlar.

Ölen canlarin hesabini insan ayırt etmeden ödeyecekler.Hdp'yi baraji gectiren,yillarca onlari evimde barindiran ben degilim.Hadleri bildirilecek.
Hdpyi barajı geçtiren solculardı yalnız hatırlatırım :)

Diyarbakırspor kapandı.Amedspor belediyenin takımı

Çok büyük terbiyesizlik ve saygısızlık resmen. Sonra neden ülke bölünüyor? İşte bunlar yüzünden ınsanları birbirine düşman etmeye çalışıyorlar.

Sivas halkı misafirpervenliğinı göstermiş gerçekten.

Bunu yaparak ayrımcılığı yapmış oluyor..bu kutuplaştırmaktan başka bir şey değil.çok yazık
Aynen öyle zaten sıradan bir maç olacak. Ancak bazı şeylerin ardını göremeyenler bunu küçük bir olaymış gibi düşünecek. Ben ve Maskeli Allah'a şükür ülkemizi seven insanlarız ama bizim gibi olmayan insanlarda var ki çoğu şehir milliyetçisidir. Amedspora bu yapılanları gördükten sonra bakalım Diyarbakır ile Sivas şehri arasındaki sorunların ileride nasıl patlak vereceğini gördüklerinde de bu tepkilerini ortaya koyabilecekler mi? bazıları ancak o zaman anlar dediğimizi. Ama yok kaba kuvvette baş vurmaya çalışanlarla maalesef sonuç odaklı konuşmak dışında elden bir şey gelmiyor [emoji17]

Aynen öyle zaten sıradan bir maç olacak. Ancak bazı şeylerin ardını göremeyenler bunu küçük bir olaymış gibi düşünecek. Ben ve Maskeli Allah'a şükür ülkemizi seven insanlarız ama bizim gibi olmayan insanlarda var ki çoğu şehir milliyetçisidir. Amedspora bu yapılanları gördükten sonra bakalım Diyarbakır ile Sivas şehri arasındaki sorunların ileride nasıl patlak vereceğini gördüklerinde de bu tepkilerini ortaya koyabilecekler mi? bazıları ancak o zaman anlar dediğimizi. Ama yok kaba kuvvette baş vurmaya çalışanlarla maalesef sonuç odaklı konuşmak dışında elden bir şey gelmiyor [emoji17]
Aynen aga bu yapılan nifak tohumundan başkası değil

O zaman bizim vatandaşlarımız neden ölüyor üst mertiler ölsün onların sorunu onlar bu hale soktu bizi?
Sana göre tüm doğu bölgesi yok olsun demi sorun çözülür öyle demiştin :)