Amedspor'a, Sivas'ta Kalacak Otel Verilmedi!

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,306
Puanı
710
Amedspor oynayacağı futbol müsabakası için gittiği Sivas'ta kalacak otel bulamadı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Amedspor, maç için gittiği Sivas'ta yer bulamayınca şehirden 40 kilometre uzaklıkta bir otelde konaklamak zorunda kaldı.

Amedspor yöneticileri bu duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

Sivas Belediyespor ile Amedspor arasında oynanacak maç bugün saat 13:00 oynanacak.

Son düzenleme:
İşte ülkede karışıklık kıçarmaya can atanlar için yeni malzeme çıktı. Her zaman diyorum bu tür şeyler bizi ötekileştirmekten başka bir şey kazandırmaz.

Bu olayında maalesef devamı gelecek.

helal olsun sivas a

İçecek su verilmemeli ne oteli...

Aga yapma gözün seveyim. Sadece bir futbol müsabakası ve yapılanlar ortadayken nasıl olurda destek verebiliyorsun.
Aga bu takımın futbolcuları terörist. Taraftarı benim istiklal marşımı yuhalıyor. Vücutlarında biji apo falan filan yazıyor. Ne yapmamı bekliyorsun? Bu vatana ihanet edene alkış mı tutayım. Bunlara yatacak yer değil bu ülkede alacak nefes yok da elimizden bişey gelmiyor ama sırası gelecek.

İstiklal Marşını dediğim gibi ülkenin son zamanlarda yaptığı büyük ivmeyi sabote etmeye çalışan provokatörleri bir şehre mahal etmek çok yanlış zaten sayıları iki bin bile değil. Üstelik Diyarbakır halkının büyük çoğunluğu vatanına milletine bağlı insanlardır istersen sana İstiklal Marşına eşlik eden videolarını, Cumhurbaşkanına edilen duaları ve Başbakan Davutoğlunun yanında namaz kıldığı için ağlayan yaşlı adamdan tutta bayrağa hakaret ettiği için linç edilen adama kadar ne istersen söyle göndereyim.

Farkında değilsiniz belki ama aramıza nifak tohumları ekiliyor.

Aga bunları biliyorum. Zaten genelleme yapsam sizle konuşmazdım. Benim de Diyarbakırlı can ciğer arkadaşlarım var biliyorum ne kadar vatanına milletine bayrağına bağlı olduklarını. Ama şu anda Amedsporda oynayan futbolcular bir kısım taraftar resmen aleni bir biçimde Pkk sempatizanı. Bunlara sevgi saygı, hürmet gostermemizi kimse beklemesin.

Eyvallah aga zaten benim demek istediğim de bu çoğu arkadaş bu ayrımın farkında değil. Sanki suçlu bütün şehirmiş gibi gösteriyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.

güzel kardeşim niye her yorumu bütün diyarbakıra yapılmış gibi algılayıp cevap veriyorsunuz anlamıyorum. amedspor denen takıma yapılıyor yorumlar sen alıyorsun diyarbakırın hepsine söylenmiş gibi davranıyorsun sonra aramıza nifak tohumları ekiliyor falan filan diyorsun
bak amedspora diyoruz ve iyide yapmışlar bu ülkede pkk ya en ufak sempati duyan insan bile yaşamamalıdır gerisi beni zerre ilgilendirmez
doğunun dediği gibi bunların büyük çoğunluğu terörist destekleyen taraftarınında büyük çoğu pkk lı
diyarbakırda vatanını milletini sizin gibi seven kardeşlerimize en ufak bir laf bile söyleyemez kimse bizim söylediklerimizin adresi bellidir. o yüzden konuyu hep aynı yere çekmeyin sıktı çünkü

Eyvallah aga zaten benim demek istediğim de bu çoğu arkadaş bu ayrımın farkında değil. Sanki suçlu bütün şehirmiş gibi gösteriyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Asla aga bir an bile öyle düşünmedim düşünmem de zaten. HDP'ye oy veren bir kesime de kızmıyorum ben. Baskılarla alınan oyun hükmü yoktur ve o insanlar günahsızdır benim gözümde..

tebrikler tam da amedsporun istediğini yapmışlar
))

Bu olayın savunulacak neyi var rezaletin ötesi bir durum otel vermemek ne demek aynısı Diyabakır'da olmaz mesela baş üstünde ağırlanırlar.

Kardeşi kardeşe düşman ediyorlar. Bunun suçlusu ne Türk halkı ne de Kürt halkı.

Kaldıkları Otel belediyenin oteli yanı devletin yanı kimsenin öteklestirildiği yok. Madura yatmak artık gelenek oldu Amed sporda. Yanı özel oteller çekinmiş (malum olaylardan dolayı provokasyon olabilir diye kormuş olabilirler) malum Sivasta daha önce madımak provokasyonu olmuştu. Amed spor belediyeye kapılarını açtığı için teşekkür etseydi ama madureyet her zaman çalışır ne gerek var dimi

Yağmurlu havada su yok o Hainlere

İstiklal Marşını okumazsan yatacak yer bulamazsın Türkiye Cumhuriyeti burası marşımız İstiklal marşı bayrağımız al yıldız inkar edersen böyle olur işte

Helal olsun sana Sivas !

Bu olayın savunulacak neyi var rezaletin ötesi bir durum otel vermemek ne demek aynısı Diyabakır'da olmaz mesela baş üstünde ağırlanırlar.

Sen meselenin farkında değilsin galiba AMEDSpor paravan takım hedefleri ne bilmiyorsan bir ara özelden yazayım sana tek tek