Ne diyelim ki adaşım... Yazık ki ne yazık...
Ne diyelim ki adaşım... Yazık ki ne yazık...
OHAAAA o kadar dikkatsiz bir hale gelmiş demek... Ulan bari bu kadar göz önünde yapma be adam...
Benim SABAR dışında başka filmlerle işim olmaz
2019'da forum yenilendi ve dissler sıfırlandı. O manada yeni dedim.
Artık nereye saldıracağını şaşırdı işte görüyorsun adaşım... Şaşıran ve panikleyen kişiler böyle hamleler yapar genelde...Ohaaaaaaaa.Demek adaşımı "T..." ile tehdit ediyorsun, o görüşmelerin hepsi resmi ve önemli gözetmenlerin eşliğinde gerçekleşti Sapıkku.Adaşıma iftira atma, buranın baş sapığı sensin...@MEnes
Olur hemen başlayalım...
2019'da forum yenilendi ve dissler sıfırlandı. O manada yeni dedim.
Bu arada bu konunun açılmasının ana kaynağı şu foto ve bunu bırakıp kaçıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 86536
@MasacRE @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock
Biradan bahsetmesem o an belki laf lafı açmayacak işte her şey kelebek bira etkisi, yeni adıyla...2019'da forum yenilendi ve dissler sıfırlandı. O manada yeni dedim.
Bu arada bu konunun açılmasının ana kaynağı şu foto ve bunu bırakıp kaçıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 86536
@MasacRE @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock
Sadece T... olsa iyi, ben artık o ahlaksız yere girmeye utanır oldum bu leş adaşının yazdıklarını gördükçe. İşte işte açıkladım da rahatladım neden ortalarda gözükmediğimiOhaaaaaaaa.Demek adaşımı "T..." ile tehdit ediyorsun, o görüşmelerin hepsi resmi ve önemli gözetmenlerin eşliğinde gerçekleşti Sapıkku.Adaşıma iftira atma, buranın baş sapığı sensin...@MEnes
Bıraaak sen de sapıklıktan çıkma temellere sahipsin işte...O x'lerin düşündüğüz x'lerle alakası yok olsa ergenlikti öyle bir şey yaptık derimDiğer x'li üyelere sorun
Yalaaan, ben kurallara uyan devlet büyüklerimizin sözlerine itimat eden örnek bir vatandaşım...
O x'lerin düşündüğüz x'lerle alakası yok olsa ergenlikti öyle bir şey yaptık derimDiğer x'li üyelere sorun
Tabi tabiii orada konuşulan hiçbir şey işine gelmediği için uğramamışsındır. O kadar naif ve seviyeli şeyler konuşuyorduk ki yapına ters geldiği için uğrayamadın oraya...Sadece T... olsa iyi, ben artık o ahlaksız yere girmeye utanır oldum bu leş adaşının yazdıklarını gördükçe. İşte işte açıkladım da rahatladım neden ortalarda gözükmediğimi@MEnes
Uğrayamadım tabi, benim gibi naif, temiz bir insanın o tür mekanlarda ne işi olurTabi tabiii orada konuşulan hiçbir şey işine gelmediği için uğramamışsındır. O kadar naif ve seviyeli şeyler konuşuyorduk ki yapına ters geldiği için uğrayamadın oraya...
Sadece T... olsa iyi, ben artık o ahlaksız yere girmeye utanır oldum bu leş adaşının yazdıklarını gördükçe. İşte işte açıkladım da rahatladım neden ortalarda gözükmediğimi@MEnes
Tabi tabiii orada konuşulan hiçbir şey işine gelmediği için uğramamışsındır. O kadar naif ve seviyeli şeyler konuşuyorduk ki yapına ters geldiği için uğrayamadın oraya...
Uğrayamadım tabi, benim gibi naif, temiz bir insanın o tür mekanlarda ne işi olur
Tabi tabi bizim seviyeli muhabbetimizi kendi açından nasıl görüyorsan artık böyle şeyler konuşuyorsun.Uğrayamadım tabi, benim gibi naif, temiz bir insanın o tür mekanlarda ne işi olur
Diyemez çünkü işine gelmeeezzz...Ulan içeride hiç karı kız yok diye uğramıyorum de, sen de rahatla biz de rahatlayalım artık.@MEnes
İşte bu kadar kendinden geçti, olmayan şeyler görüyor adam artık...Bak bak, rezil herife bak kendini olaylardan sıyırmak için nasıl iftiralar atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?