Adam yakında ilk 11 kuracak Ece, Merve, Pelin Su'lardan ama sorsan ben naif kendi halimde bir insanım der... Ne diyelim ki, biraz ahlak edep be kardeşim...
Haremku'ya bak ya, İzmir'i altını üstüne getirmiş resmen.
Adam yakında ilk 11 kuracak Ece, Merve, Pelin Su'lardan ama sorsan ben naif kendi halimde bir insanım der... Ne diyelim ki, biraz ahlak edep be kardeşim...
Şerlok beyciğim size böyle iftiralar hiç yakışmıyorNe Merve'si ne Pelin'i kardeşim ben tanımıyorum bu isimleri
Bizi bu duruma sen getirdin, sen sen... Yoldaşımız...Nasıl güvenmezsin yoldaşına yaBana bana yoldaşına...
Çok tehlikeli bir insan olduğunu biliyorduk zaten bu adamın... Artık nasıl bir intiba bıraktıysa İzmir'de biz İstanbul'dan bile biliyoruz neyin ne olduğunu...Haremku'ya bak ya, İzmir'i altını üstüne getirmiş resmen.Kadınlar artık bu herifi görünce yollarını değiştiriyorlarmış korkudan adaşım.@MasacRE
Ahahah Şerlok beyciğim bu konularda sen baya tecrübelisin belli kiİftira dediğiniz de kadının biri herhalde Utku beyciğim. Yoksa birden çok Merve olduğu için bazılarını böyle kelimelerle mi kodluyorsunuz kafanıza?
Çok tehlikeli bir insan olduğunu biliyorduk zaten bu adamın... Artık nasıl bir intiba bıraktıysa İzmir'de biz İstanbul'dan bile biliyoruz neyin ne olduğunu...
Ahahah Şerlok beyciğim bu konularda sen baya tecrübelisin belli kiKendi yaptığın şeyleri bana yıkmaya çalışıyorsun gibi bir his var içimde
Ben nasıl getirebilirim ki sizi bu duruma, yapmayın etmeyin yoldaşlarım bu anlattığınız kişi ben değilimBizi bu duruma sen getirdin, sen sen... Yoldaşımız...
Çok tehlikeli bir insan olduğunu biliyorduk zaten bu adamın... Artık nasıl bir intiba bıraktıysa İzmir'de biz İstanbul'dan bile biliyoruz neyin ne olduğunu...
Ya bunlar klasik taktik klasik hep.. Ama yer mi Anadolu çocuğu, yemeeezzz...Bak bak, işine gelmeyince nasıl hedef değiştirmeye çalışıyor Hainku.Kadınlara karşı da böyleymiş, ben aldatmadım o aldattı numarası çekiyormuş hepsine.
Sen kendi sapıklıklarını çok belli ettin Şerlok beyciğimBak bak, işine gelmeyince nasıl hedef değiştirmeye çalışıyor Hainku.Kadınlara karşı da böyleymiş, ben aldatmadım o aldattı numarası çekiyormuş hepsine.
Çünkü yaptıklarınla bu kapıyı bize açtın ve biz o kapıdan girdiğimiz için bir daha çıkamadık...Ben nasıl getirebilirim ki sizi bu duruma, yapmayın etmeyin yoldaşlarım bu anlattığınız kişi ben değilim
Ben nasıl getirebilirim ki sizi bu duruma, yapmayın etmeyin yoldaşlarım bu anlattığınız kişi ben değilim
Ya bunlar klasik taktik klasik hep.. Ama yer mi Anadolu çocuğu, yemeeezzz...Bunlar batılı elit takılan tayfa. O kızdan diğer kıza gezerler, bar pavyon çıkmazlar. Bunlar hep böyle hepp...
Ben daha önce de söylemiştim zaten@MEnes 'in sicili temiz.
@MasacRE 'yi öğrendik konu sayesinde
@Tolstoyevski onu da biliyorum
@Sherlock sende durum ne alemde? Hiç tadına baktın mı alkollü içecek? Bira olur rakı olur
Tam da keyifli bir hale gelmişti kaçma dur...
@MEnes 'in sicili temiz.
@Sherlock sende durum ne alemde? Hiç tadına baktın mı alkollü içecek? Bira olur rakı olur
Ahahahaha, YAPMA...Yediğim çikolata bile alkollü Dosi hanım... Öylesine alkolik bir insanım.
Herkesin hayatı kendineBen daha önce de söylemiştim zatenBir olmamış at bari bana bunun şerefine Dosi hanım
Ben daha önce de söylemiştim zatenBir olmamış at bari bana bunun şerefine Dosi hanım
@MasacRE Behzat Ç adamı, sicilinin kapkaranlık olmasına şaşırmamak lazım.@MEnes 'in sicili temiz.
Geç dalganı :SYediğim çikolata bile alkollü Dosi hanım... Öylesine alkolik bir insanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?