Yeme-İçme Alkolsüz Bira

Adam yakında ilk 11 kuracak Ece, Merve, Pelin Su'lardan ama sorsan ben naif kendi halimde bir insanım der... Ne diyelim ki, biraz ahlak edep be kardeşim...

Haremku'ya bak ya, İzmir'i altını üstüne getirmiş resmen.
Kadınlar artık bu herifi görünce yollarını değiştiriyorlarmış korkudan adaşım.
@MasacRE

Reactions: MasacRE and MEnes
Şerlok beyciğim size böyle iftiralar hiç yakışmıyor
Ne Merve'si ne Pelin'i kardeşim ben tanımıyorum bu isimleri

İftira dediğiniz de kadının biri herhalde Utku beyciğim. Yoksa birden çok Merve olduğu için bazılarını böyle kelimelerle mi kodluyorsunuz kafanıza?

Reactions: MEnes and MasacRE
Nasıl güvenmezsin yoldaşına ya
Bana bana yoldaşına...
Bizi bu duruma sen getirdin, sen sen... Yoldaşımız...

Haremku'ya bak ya, İzmir'i altını üstüne getirmiş resmen.
Kadınlar artık bu herifi görünce yollarını değiştiriyorlarmış korkudan adaşım.
@MasacRE
Çok tehlikeli bir insan olduğunu biliyorduk zaten bu adamın... Artık nasıl bir intiba bıraktıysa İzmir'de biz İstanbul'dan bile biliyoruz neyin ne olduğunu...

İftira dediğiniz de kadının biri herhalde Utku beyciğim. Yoksa birden çok Merve olduğu için bazılarını böyle kelimelerle mi kodluyorsunuz kafanıza?
Ahahah Şerlok beyciğim bu konularda sen baya tecrübelisin belli ki
Kendi yaptığın şeyleri bana yıkmaya çalışıyorsun gibi bir his var içimde

Reactions: MEnes and Sherlock
Çok tehlikeli bir insan olduğunu biliyorduk zaten bu adamın... Artık nasıl bir intiba bıraktıysa İzmir'de biz İstanbul'dan bile biliyoruz neyin ne olduğunu...
Ahahah Şerlok beyciğim bu konularda sen baya tecrübelisin belli ki
Kendi yaptığın şeyleri bana yıkmaya çalışıyorsun gibi bir his var içimde

Bak bak, işine gelmeyince nasıl hedef değiştirmeye çalışıyor Hainku.
Kadınlara karşı da böyleymiş, ben aldatmadım o aldattı numarası çekiyormuş hepsine.

Ben nasıl getirebilirim ki sizi bu duruma, yapmayın etmeyin yoldaşlarım bu anlattığınız kişi ben değilim

Reactions: Sherlock and MEnes
Kadınlara karşı da böyleymiş, ben aldatmadım o aldattı numarası çekiyormuş hepsine.
Ya bunlar klasik taktik klasik hep.. Ama yer mi Anadolu çocuğu, yemeeezzz...
Bunlar batılı elit takılan tayfa. O kızdan diğer kıza gezerler, bar pavyon çıkmazlar. Bunlar hep böyle hepp...

Sen kendi sapıklıklarını çok belli ettin Şerlok beyciğim
Biraz da onların konuşulması ortaya dökülmesi lazım artık

Reactions: 12.Adam and MEnes
Ben nasıl getirebilirim ki sizi bu duruma, yapmayın etmeyin yoldaşlarım bu anlattığınız kişi ben değilim
Ya bunlar klasik taktik klasik hep.. Ama yer mi Anadolu çocuğu, yemeeezzz...
Bunlar batılı elit takılan tayfa. O kızdan diğer kıza gezerler, bar pavyon çıkmazlar. Bunlar hep böyle hepp...

Adaşıma bak Utku beyciğimin karakter tanımlamasını yapmış resmen, benim bu cümleye ekleyebileceğim tek bir şey dahi yok.