Yeme-İçme Alkolsüz Bira

Özledik o eski Kutsal Cumartesi gecelerini
Bir de biz yokken çok değişmiş oralar
Ah Kordon ah, seni böyle mi görecektik bee...
https://twitter.com/x/status/1269652308075388929
Bak bak nasıl da iç çekerek anlatıyor... Aaah ah kopmuş gitmiş bu adam adaşım...
@Sherlock

Ya adaşım ayak yapıyor bu leş herif, korona varken sokağa çıkma yasaklarını delip cirit atıyordu oralarda.
Biz bilmiyoruz sanki bu sapık, alkolik herifi.

Ya adaşım ayak yapıyor bu leş herif, korona varken sokağa çıkma yasaklarını delip cirit atıyordu oralarda.
Bu ağır ithamları kabul etmiyorum
Ne sapığım ne de alkoliğim
Tamam bir miktar içiyor olabilirim ama bağımlısı değilim

Aynen adaşım şov yapıyor bize burada...
Halbuki muhabbete uğramamıştı 1 hafta falan, kesin o sırada sokaklarda fink atıp koronaya yakalanıp sonra da iyileşip gelmişti.
Kanlı canlı yaşadık bu günleri, bırak bu işleri kardeşim...
@MasacRE

Yalaaan, ben kurallara uyan devlet büyüklerimizin sözlerine itimat eden örnek bir vatandaşım...

Reactions: 12.Adam and MEnes
Bu ağır ithamları kabul etmiyorum
Ne sapığım ne de alkoliğim
Tamam bir miktar içiyor olabilirim ama bağımlısı değilim

Baksana zaten lafı çevirmeye başlamış, neymiş biraz içiyormuş da alkolik değilmiş bilmem ne.
Ciğerini biliyoruz ulan biz senin.

Baksana zaten lafı çevirmeye başlamış, neymiş biraz içiyormuş da alkolik değilmiş bilmem ne.
Ciğerini biliyoruz ulan biz senin.

Zaten hep öyle olur, işte biz keyif için yapıyoruz kontrol hep bizde, her zaman dengeliyiz falan.
Bunlar hep şov cümleleri, bunları gitsin Merve'lere anlatsın...

Zaten hep öyle olur, işte biz keyif için yapıyoruz kontrol hep bizde, her zaman dengeliyiz falan.
Bunlar hep şov cümleleri, bunları gitsin Merve'lere anlatsın...
Bu ve bunun gibilerle en ufak bir benzerliğim yoktur benim. Sözlerime sonuna kadar güvenebilirsiniz yoldaşlarım

İşine gelmeyince de yoldaşlarım olduk hemen.
Bunda ne Merve biter, ne Ece biter, ne Pelin Su biter adaşım.
Sadece Merve olsa iyi.

İşine gelmeyince de yoldaşlarım olduk hemen.
Bunda ne Merve biter, ne Ece biter, ne Pelin Su biter adaşım.
Sadece Merve olsa iyi.
Adam yakında ilk 11 kuracak Ece, Merve, Pelin Su'lardan ama sorsan ben naif kendi halimde bir insanım der... Ne diyelim ki, biraz ahlak edep be kardeşim...

Reactions: MasacRE and MEnes