Reyize saygımız sonsuz, o yüzden cevap vermiyorum ona
Terapi merkezimiz var biliyorsun senide beklerizTez zamanda Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde ziyaret etmek dileğiyle
Senin kılığınada giricekti ama çekirdeklere param yetmez diye korkmuş
Beşiktaş da Galatasaray da berabere kaldı bu hafta ne konuşuyorsun sen
Aaa @pompy öyle dedi ben ona inanırım daha çok ağlayacaksın sen kütük beyBenim dedigimi hatırlıyorsun çok gülen çok ağlar demistim Gülme komşuna gelir başına @MasacRE
Şampiyonu 60 puanla belirlenecek
Benim kılığıma girip taklidimi yapabilecek herhangi bir insan evladı yer almamaktadır.
Dizide de öyleydi çekirdekçi serdarın düşündükleri kimsenin aklına gelmiyorduBenim kılığıma girip taklidimi yapabilecek herhangi bir insan evladı yer almamaktadır.Çünkü ne konuda nasıl konuşacağımı bazen ben bile kestiremezken başkası nasıl benim tarzımda konuşup davransın.Bilinmezliğin içinde bilinmezlik var anlayacağın.
o ancak yükte ağır paha da hafif olurAaa @pompy öyle dedi ben ona inanırım daha çok ağlayacaksın sen kütük beyHem odunlara su dökerler kilosu ağır satsın diye kendini ağırdan satarsın ?A@MEnes @Sherlock @Forumdash @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
Aman benden uzak durun
Ne sanıyorsunuz kendinizi diyorsunya hayvanlar sanıyoruzAman benden uzak durun
Kimliğinizi bulmuşsunuz aferinNe sanıyorsunuz kendinizi diyorsunya hayvanlar sanıyoruz
Atarsan at be herkesler beni tanıyor asparagaslara inanmaz kimseSenin fotonuda atayımmı ?A
Senin attığın fotoşokAtarsan at be herkesler beni tanıyor asparagaslara inanmaz kimse
Bayramlık ağzımı açtırma defol şurdanSenin attığın fotoşok ?A
Yasak Elma başlayacakÇukur başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?