sonra beğenir severim falan yok yok aman kalsınHa gayret bir çırpıda bas tuşa
Kaybedecek birşeyin yok![]()
sonra beğenir severim falan yok yok aman kalsınHa gayret bir çırpıda bas tuşa
Kaybedecek birşeyin yok![]()
Aaa seninki resmen inat etmek 😱sonra beğenir severim falan yok yok aman kalsın![]()
yok canım ben almiyimAaa seninki resmen inat etmek 😱
Haydi kır inadını![]()
![]()
En azından gönülden nefret etmediğini anladımyok canım ben almiyim![]()
NERDEN anladın beEn azından gönülden nefret etmediğini anladım![]()
![]()
İçindeki Aleyna sevgisi depreşecek diye korkuyorsunNERDEN anladın be![]()
ona karşı sevgi olmadı bende hiçİçindeki Aleyna sevgisi depreşecek diye korkuyorsun![]()
Sesine duyacağın hayranlık diyelimona karşı sevgi olmadı bende hiç![]()
ONUN sesinede kendine deSesine duyacağın hayranlık diyelim
neyse çok inatçısın pes ettim![]()
Bazı şarkılara uyuyor ama bazı şarkılara çok uymuyorKız her müzik dalını harika yorumluyor. Bu bile star olması için sebepTek pop dese yada tek rock dese neyse ama her tarza gidiyor sesi ve seslendiriyor
Aman uğraşamayacam senleBazı şarkılara uyuyor ama bazı şarkılara çok uymuyor![]()
Öyle olsun değil zaten öyleAman uğraşamayacam senle![]()
öyle olsun
Aleynacıları çağırma
Aleynacılar yanlış ta olsa doğru da olsa savunuyorlar anında AleynayıTamam çağırmam![]()
Oo baya sitemliyizAleynacılar yanlış ta olsa doğru da olsa savunuyorlar anında Aleynayıtarafsız davranmıyorlar,ben sesi konusunda yeteneklidir diyorum zaten önyargılı olsam bunu söylemezdim,bunun dışında çokta eksikleri bulunuyor ayrıca gündeme sesiyle gelmiyor hep kustahlıklarıyla geliyor
![]()
Bu sitem değil ama gerçeklerOo baya sitemliyiz![]()
Haklısın, misal @XanTier , sesinden dolayı bile savunmuyor. Sırf egolu hali hoşuna gidiyor diye Aleynacı
Ben sesini ve yorumunu beğenirim. Baska türlü pek izlemedim söylemlerini falan
Aman sanki şuan gündemdeki yıldızlar sesiylemi gündemdeBu sitem değil ama gerçeklerAleynacılar yaptıklarını sorgulamadan normal buluyor yaptıklarını zaten başarılı biri sesiyle gündeme gelir ama Aleyna hep skandallarıyla gündemde buda bir çelişki Aleynacılar açısından bakıldığında
![]()
Bazıları sesiyle bazıları da Aleynanin yaptığı şekilde skandalla gündemdeAman sanki şuan gündemdeki yıldızlar sesiylemi gündemdeAleyna kalıcı biri olur bence
![]()