18 olunca vites değişirBazıları sesiyle bazıları da Aleynanin yaptığı şekilde skandalla gündemdeAleyna kalıcı olurmu bilmiyorum ama sesinden çok medyatik tavırlarıyla gündemde buda başarılı olduğu anlamı taşımıyor
![]()
18 olunca vites değişirBazıları sesiyle bazıları da Aleynanin yaptığı şekilde skandalla gündemdeAleyna kalıcı olurmu bilmiyorum ama sesinden çok medyatik tavırlarıyla gündemde buda başarılı olduğu anlamı taşımıyor
![]()
Öğlen okumuştum mesajlarınızı zaten de ses etmedimAleynacıları çağırma![]()
Biraz zor sanki ama bilmiyorum;A18 olunca vites değişirDaha başka haberlerle gündemde olabilir
![]()
Fan kulüp tuzaklarıÖğlen okumuştum mesajlarınızı zaten de ses etmedimStarımızı çekemeyenlere karşı çok güzel savunmuşsun tebrik ediyorum seni, fan kulübümüze katılmak ister misin Dosi?
![]()
Ee tebrik ediyorsunda harikamı vermişmiydin?Öğlen okumuştum mesajlarınızı zaten de ses etmedimStarımızı çekemeyenlere karşı çok güzel savunmuşsun tebrik ediyorum seni, fan kulübümüze katılmak ister misin Dosi?
![]()
Ben hani reşit oluyor ya o manada dedim. Yakında anlarsınBiraz zor sanki ama bilmiyorum;A
Daha beter olacakBen hani reşit oluyor ya o manada dedim. Yakında anlarsın![]()
Sanki düşmanınYok artık 😱![]()
Kararsız birazSanki düşmanın
Senin gibi kibar birine yakışmaz kutlamamak![]()
Bir sürü mesajın var hangi birine harika atacağım, beni etiketledin mesaja attım işte hepsinin adınaEe tebrik ediyorsunda harikamı vermişmiydin?
Kutlama konusunuda açtım. Starınız artık 18 yaşında![]()
Takdir edilen mesaja atılır ve konuya 😱Bir sürü mesajın var hangi birine harika atacağım, beni etiketledin mesaja attım işte hepsinin adına![]()
Takdir ettiğim çok mesaj var işte uzun uzun savunmuşsunTakdir edilen mesaja atılır ve konuya 😱
Neyse Starınızın hatrına uzatmayacam mevzuyuTakdir ettiğim çok mesaj var işte uzun uzun savunmuşsunBu konuda bir şey yok, diğer konuya attım harika
![]()