Aleyna Tilki'den Hayranlarına Sürpriz!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,783
Puanı
1,060
--2959700.Jpeg

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı genç yetenek Aleyna Tilki hayranları için lunapark kapattırdı.

31 mart 2018'de doğum günü için vereceği konser öncesi lunaparkta parti düzenlenecek ve hayranları, konser için aldıkları biletle lunaparka giriş yapabilecek ve oyuncakları ücretsiz kullanacaklar.

Aleyna Tilki 31 mart 2018'de vereceği konser için aylardır Amerika'da dans dersleri aldı ve 120 kişilik bir ekiple büyük bir şova hazırlanıyor.

Güzel bir davranış.
Bilet fiyatı 50-100 arası ve bence lunaparkta vakit geçirmek için değer. Konsere bile gitmeye gerek kalmaz :A

Gönlü zenginmiş demi @turkuazz ? :A

Güzel bir davranış.
Bilet fiyatı 50-100 arası ve bence lunaparkta vakit geçirmek için değer. Konsere bile gitmeye gerek kalmaz :A

Gönlü zenginmiş demi @turkuazz ? :A
Yetenekli kız buna sözüm yok ama yaptıkları birçok durumda tutarsız oluyor yaptıklarından 1 doğru olsa 30 yanlışı oluyor:A

Sesini beğenirim. Egolu olabilir ama yakıştırıyor kendisine :A
Sesi bazı şarkılara yakışıyor,ego durumu çok çok fazla biraz kabul edilebilir belki bu ancak egosu aşırı fazla düzeyde buda onu oldukça itici yapıyor ayrıca daha piyasada bu kadar yeniyken kendini dünya starı olan etmesi de büyük saçmalık:A

Sesi bazı şarkılara yakışıyor,ego durumu çok çok fazla biraz kabul edilebilir belki bu ancak egosu aşırı fazla düzeyde buda onu oldukça itici yapıyor ayrıca daha piyasada bu kadar yeniyken kendini dünya starı olan etmesi de büyük saçmalık:A
Projeleri varmış. Yakın zamanda dünya starlarıyla düet gelebilir :A
Bekleyip görelim :A

Biraz fazla abartiliyor Aleyna yetenek var ama her yetenekli olan dünya starı olacak diye şart yokki biraz medya birazda sosyal medya gündemi fazla abarttı onu:A
Kız her müzik dalını harika yorumluyor. Bu bile star olması için sebep :A Tek pop dese yada tek rock dese neyse ama her tarza gidiyor sesi ve seslendiriyor:D

isterse bütün konserleri bedava yapsın,bu kızı sevmem,seninde sevdiğini sanmıyorum çünkü sevilicek bi yanı yok :)
Ben sesini beğeniyorum. Kendisini pek bilmem. Magazini çok takip etmiyorum. Forumda okuyorum kızın özgüveniyle ilgili haberleri :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,297
Üyeler
8,487
Son Üye
alius