Spor Alex de Souza

takas lütfen Hagi sayfasına

Aynen bende hep gsnin rakiplerini desdeklerim sırf gs değil fb dışındaki tüm takımların rakibini tutarım fb dışında hiçbir kulüp yok gözümde gelelim asıl konuya hala anlamıyorsun yada anlamamakda ısrar ediyorsun son kez yazıyorum

BİZE NE HAGİ'DEN BİZİM İÇİN ALEX ÖTESİ YOK.....

şimdi istediğin kadar yazmaya devam edebilirsin :)
fb dışında tüm takımların rakiplerini tutunca fener dışında bi takımı tutmuş oluyon :d :d

Fenerden başka bir takımda oynamamış vasat bir oyuncu Alex kabul ediyorum takas:)

bizim ya da sizin dediğiniz gibi bişey yok ortada hagi daha iyi alex kim ya fenerden başka nerde oynamış napmış

ya ben delircem ya türkçe konuşuyorum anlamıyormusun arkadaşım sen ya hala gelmiş bana alex kim fener dışında nerde oynamış diye yazabiliyorsun

tamam bak yazıyorum hagi değil türkiye dünyaya gelmiş geçmiş en iyi futbolcu tamam mı hadi şimdi hagi sayfasına bu vasat futbolcu alex'in sayfasına girmeye bile deymez

Alex De Souza Diye Yazılır Alex Le Sonsuza Diye Okunur :wink:

811409-13857372-640-360.jpg

Son düzenleme:
@71 Valla ne diyeceğimizi şaşırdık :( Kadromuzda yok ama kalbimizde demek istedim :(

Bir efsaneydi karaktersizler yüzünden bitti...
Heykel açılışında ağlaması olsun attığı gollerden sonra sevinci olsun unutamam herhalde onun gibi yabancı oyuncu anca bi 20 yıl sonra gelir

Hay anasını ya Gençlerbirliği maçında görürüm çıplak gözle diyordum yalan oldu iyi mi Allah kahretsin böyle işi...
Ders mers çalışamam bugün vallaha

Kıskançlar iş bilmezler yüzünden rezil bir şekilde gönderilen Fenerbahçe taraftarının asla unutmayacağı büyük kaptan

- - - Ekleme - - -

Bilmeden Trabzon maçında son kez Saracoğlu çimlerinde izlemişim bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum

Pazar günü Gençlerbirliği maçına gittim Sow'u gördüm Gökhan'ı gördüm ama Alex'i göremedim içim bi hoş oldu. :(

Dahi anlamında De ayrı yazılır Alex De Souza unutursak kalbimiz kurusun.

En iyi yabancı futbolculardan kesinlikle. Fenerbahçe tarihinde çok büyük yeri var artık. Uzuun yıllar unutulmayacak.
Galatasaraylı olmama rağmen çok sevdiğim bir futbolcudur.

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961