Alanyaspor 0-1 Galatasaray | Süper Lig 20-21 Sezonu - 26.Hafta Maçı

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Nasıl hissediyorsun @Sherlock nasıl hissediyorsun? Beşiktaş maçında ki pozisyonda ne kadar haklıymışım gördün mü? Hakemlerin çifte standartlarının sonu yok yazıklar olsun be
Haklı falan değildin. Diagne'nin pozisyonunda verilen kırmızı kart ne kadar doğruysa, burada verilmeyen kırmızı kart da bir o kadar yanlış.

Haklı falan değildin. Diagne'nin pozisyonunda verilen kırmızı kart ne kadar doğruysa, burada verilmeyen kırmızı kart da bir o kadar yanlış.
Haftalar geçmesine rağmen laf anlatmak için verdiğiniz çaba. 👏👏 @Gerekli24 seni de tebrik ederim, sen de çok uğraşmıştın zamanında. 👏

Elim ayağım titriyor elim ayağım... öldük öldük dirildik yok böyle bir şey öldük öldük dirildik son 5 dakika 50 dakika gibi geldi saçım beyazladı saçım... Muslera sen var ya sen...

Offff ne maçtı be sezonun açık ara en zorlu en kanser dolu maçı oldu ve bu maçtan bile 3 puan aldık ya şampiyonluk meşalesi yakındır, ya Allah bismillah allahu Akbar!

Bu maç ilk defa böylesine Fener gibi oynadık ve Erol Bulut’un neden Fener galibiyetinde bile eleştirildiğini ilk kez bu kadar iyi Anladım. Ölüp ölüp dirilmek kalbin ritminin değişmesi...

Tabi ki Terim 3 puan olsun bizim olsun taktiğiyle doğru olanı yaptı, 3 puan aldık mı aldık isterse topu Eve götürsünler.

Maçın kaderi kırmızı kart ve verilmeyen penaltıda değişti. Onlar yapılsa 4-5’e gidecekken şimdi saçımız beyazladu ama böylesi daha da leziz oldu tabi. Alanya’da katliam VAR dediler ava giderken avlandılar. Onların VAR’ı varsa Allahın da adaleti var.

Allahümme salli alla seyidine Muhammed! 🙏

Alanyaspor'u biz de aynen bu şekil yenmiştik hiç çare üretemiyor kapanan takımlara Çağdaş Atan. Yalnız Erol Bulut böyle oynattığı için yerden yere vurulmuştu bakalım Terim eleştirilecek mi yoksa taktik dehası olarak mı görülecek. :A

Çok bilmişlik olarak algılamayın da bu maçın sonucu kupa maçında belli olmuştu. :)

IMG_20210220_211007.jpg

IMG_20210220_210949.jpg

Haftalar geçmesine rağmen laf anlatmak için verdiğiniz çaba. 👏👏 @Gerekli24 seni de tebrik ederim, sen de çok uğraşmıştın zamanında. 👏
İkisi de net kırmızı kart @Sherlock a katılıyorum. Bugün verilmemesi hata ama o kırmızı kart doğru @Polat Şaşmaz
------

@Tolstoyevski Antalya'dan beter yatmışsınız diyorlar maçı izlemedim ama bazı pozisyonlar gördüm tartışmalı.
Biz, Emre Özcan tedrisatını benimsemiş insanlarız... Sonuna kadar futbolun doğrularını ve gerçeklerini konuşmaya devam edeceğiz...

Funny (58).jpg

Alanyaspor'u biz de aynen bu şekil yenmiştik hiç çare üretemiyor kapanan takımlara Çağdaş Atan. Yalnız Erol Bulut böyle oynattığı için yerden yere vurulmuştu bakalım Terim eleştirilecek mi yoksa taktik dehası olarak mı görülecek. :A
Buna 2 cevap verilebilir, birincisi biz her maçta böyle topu bırakıp tek kale defansa çekilmedik hatta defansı bırak top tutamamazlık yapamadık. Bu sezon ilk defa böylesine bir savunma maçı oldu, Kadıköy’de bile 1-0 öndeyken bu kadar çaresiz kalmamıştık mesela Kadıköy’deki maçın çok daha ötesinde zorluk yaşadık. O yüzden bu maçta 3 puan almak gerekli bir istisna taktiğiyle oldu.

İkincisi ise Galatasaray taraftarı makyavelisttir, futbola değil alınan puana bakar, 3 puanı öyle böyle alıp şampiyonluğa ulaşacaksak hocaya da destek vermeye devam ederiz oldum olası. Ama tabi her maç böyle oynansa eleştiriler gelir, Fener’in olayı da bu.

Üstelik GS ile FB arasındaki kağıt üstündeki kadro kalitesini de unutmayalım. Ömer Bayram, Emre Kılınç, Arda Turan gibi adamlarla sahada kaldık ve verim alabildik...

Üzerimden tır geçmiş, at sürüsü tepişmiş gibi ne yordu be bu maç... Ama böyle sinir stres saç beyazlatan maçlardan alınan 3 puanın tadı da keyfi de bir başka şimdi... Şimdi keyif kahvesini içip yanında tatlıyı da gömdük mü tüm o gerilim uçar gider. :A
------

@Tolstoyevski yeni totemin rakip takımın armasını profil fotoğrafı mı yapmak? :A

@Tolstoyevski avatar çok yakışmış. Moderatörler için Alanyaspor tam sevilesi bir takım gerçekten. :A

Mission completed :A

5e9832dbc9de3d21504b94e7.jpg

• Üzücü
Reactions: bazinga
Buna 2 cevap verilebilir, birincisi biz her maçta böyle topu bırakıp tek kale defansa çekilmedik hatta defansı bırak top tutamamazlık yapamadık. Bu sezon ilk defa böylesine bir savunma maçı oldu, Kadıköy’de bile 1-0 öndeyken bu kadar çaresiz kalmamıştık mesela Kadıköy’deki maçın çok daha ötesinde zorluk yaşadık. O yüzden bu maçta 3 puan almak gerekli bir istisna taktiğiyle oldu.

İkincisi ise Galatasaray taraftarı makyavelisttir, futbola değil alınan puana bakar, 3 puanı öyle böyle alıp şampiyonluğa ulaşacaksak hocaya da destek vermeye devam ederiz oldum olası. Ama tabi her maç böyle oynansa eleştiriler gelir, Fener’in olayı da bu.

Üstelik GS ile FB arasındaki kağıt üstündeki kadro kalitesini de unutmayalım. Ömer Bayram, Emre Kılınç, Arda Turan gibi adamlarla sahada kaldık ve verim alabildik...
Fenerbahçe'nin de Alanyaspor maçı kadar yaslanıp topu verdiği maç yok ki bu sezon. Zaman zaman topu rakibe verdi Fener ama Alanyaspor maçı o açıdan bambaşkaydı.

Ben Galatasaraylılar ne diyecek diye merak etmiyorum zaten medya nasıl bakacak bu galibiyete onu soruyorum. Çağdaş Atan bile eleştirmişti Erol Bulut'u. Sanmıyorum şimdi Fatih Terim'e o tarz eleştiriler getirebileceğini.

Fenerbahçe'nin de Alanyaspor maçı kadar yaslanıp topu verdiği maç yok ki bu sezon. Zaman zaman topu rakibe verdi Fener ama Alanyaspor maçı o açıdan bambaşkaydı.

Ben Galatasaraylılar ne diyecek diye merak etmiyorum zaten medya nasıl bakacak bu galibiyete onu soruyorum. Çağdaş Atan bile eleştirmişti Erol Bulut'u. Sanmıyorum şimdi Fatih Terim'e o tarz eleştiriler getirebileceğini.

Orasını bilemem tabi fakat Fenerbahçe sezon boyu topu verip oynadığı için Bulut eleştrildi, Hatay maçı mesela, hatta Karagümrük maçında bile sonlara doğru oyun gidiyordu. GS ise ilk defa oyununun dışına çıktı ve stratejik bir 3 puan aldı. Şampiyonluk yolunda en önemli 3 puanlardan biri oldu.

Fakat maç erkenden kopacaktı eğer Onyekuru'nun penaltısı verilse ve Luyindama'ya yapılan hareket kırmızı verilse...

Biz kapanmayı, kaliteli defans yapmayı beceremiyoruz bu arada. Bakmayın şansa bala yemedik fakat defans oyunu bu değildir. Topu ayağında hiç tutamamak, sürekli ceza sahasında pozisyon yemek... Bu maç gitti gitti geldi, o son dakikada Muslera efsanevi bir refleks göstermese kafayı yiyorduk şu an...

Ama öyle ya da böyle atlattık. Fiktürde önümüzdeki 5 hafta zaten açık, ardından Hatay deplasmanı ile birlikte son zorlu potaya giriyoruz ama önümüzdeki bu 5 maçta ne kadar kayıp verirsek o son potaya dair kredi de o kadar artacaktır...