Az önce,Ofsayt olmayan pozisyon kesildi...Aynen, yeşil renkli moderatörlere çok yakışmış.![]()
Az önce,Ofsayt olmayan pozisyon kesildi...Aynen, yeşil renkli moderatörlere çok yakışmış.![]()
Gol olmadı ama koşarak topu kapıp klas çalım ve vuruşu heyecanlandırdı, çok mübarek klas adam çook..hemen baslamayin ya
Hakem bizi katletti hem kırmızıyı es geçti hem penaltı verilmedi... Bu maçta olası bir puan kaybının hesabı 6 puandır, Beşiktaş maçında o kırmızı verilmede yenilemeyeceğiz belki ve sen kalk aynı pozisyonda Alanyalı’ya kırmızı verme. Adamın kafasına dikiş atıldı resmen.
Penaltı verilmemesi ayrı skandal, kırmızı çok ayrı skandal. 26 haftalık ligin en skandal hakem kararları maçı... Şu maçı kazansak bile bu kararlar unutulmayacak. Kazanamazsak şampiyonluğu bu kararlar belirleyecek....
Erman Toroğlu VAR'daki hakemi eleştiriyor.. Hiç tanınmadık birisini bu maça vermek nedir.. Neyin pesindesiniz siz..
VAR'daki kişinin kim olduğunun ne önemi var dayı? Kör ve sağır birini koy yine Alanyaspor'un 10 kişi kalıp aleyhine penaltı çalınması gerekir.VAR hakemi Emre Malok’muş. Emre Malok kim yahu bu adam kimdir kim görevlendirdi ne amaçla? Maç sonunda TFF inceleme yapmalı...
Nasıl ne önemi var adı sanı bilinmeyen adamı koyarsan kim yönlendirdi kim emir verdi bilemezsin. Şu VAR’da Cüneyt Çakır, Fırat filan olsa en azından onların kariyerinden hesap sorulur ama bu adam kimdir daha ilk defa duydum...VAR'daki kişinin kim olduğunun ne önemi var dayı? Kör ve sağır birini koy yine Alanyaspor'un 10 kişi kalıp aleyhine penaltı çalınması gerekir.
Bak her şeyi geçtim, tek bir şeyi merak ediyorum: CC'nin, Fırat'ın kariyerinden hesap sorsan ne olacak?Nasıl ne önemi var adı sanı bilinmeyen adamı koyarsan kim yönlendirdi kim emir verdi bilemezsin. Şu VAR’da Cüneyt Çakır, Fırat filan olsa en azından onların kariyerinden hesap sorulur ama bu adam kimdir daha ilk defa duydum...