Alanyaspor 0-1 Galatasaray | Süper Lig 20-21 Sezonu - 26.Hafta Maçı

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD
Maalesef hiçbir totem tutmuyor. Bu sene Galatasaray tutulamaz bir hal aldı. Zaten maç başından beri tek kale oynuyorlardı. Kaldı ki Alanyaspor gol atsa dahi ofsayt gerekçesiyle sayılmayacaktır. Ola ki yanlışlıkla bir gol attılar penaltı ile Galatasaray tekrar öne geçecektir hemen. Maalesef bu maç da kayıp. Artık dünyanın gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü olan Fatih Terim'in emekliye ayrılmasını bekleyeceğiz...

• Beğendim
Reactions: xdragxx
GS’nin yüzde yüzlük penaltısını vermediler. Algılar işe yaramış hakem baskı altında hepimize geçmiş olsun bu maçı yedirmezler bize... Ali Koç başarılı bir operasyon yapmış algı operasyonunda. Yüzde yüzlük penaltıda VAR’a bile gidilmedi! Bu maçta olası puan kaybında GS camiası ortalığı ayağa kaldırmazsa maça filan çıkmayalım haftaya zaten............

Alanya gümbür gümbür geliyor... O penaltıyı verseler maçın kaderi değişecekti, gitti maç.
------

Luyindama’ya yapılan hareketin aynısını birkaç hafta önce Diagne yaptı kırmızı gördü, şimdi Babacar görmeyecekse adaletten bahsedilmesin...

Son düzenleme:
Şuna kırmızı vermediler, Onyekuru’nun penaltısını vermediler.... yok böyle maç göz göre göre katliaö yaşanıyor hakem ve VAR katliamı geçen haftaki algıların acısını çıkarıyorlar!
------

Madem buna kırmızı vermediniz o halde neden Diagne kırmızı gördü???

Son düzenleme:
Hakem bizi katletti hem kırmızıyı es geçti hem penaltı verilmedi... Bu maçta olası bir puan kaybının hesabı 6 puandır, Beşiktaş maçında o kırmızı verilmede yenilemeyeceğiz belki ve sen kalk aynı pozisyonda Alanyalı’ya kırmızı verme. Adamın kafasına dikiş atıldı resmen.

Penaltı verilmemesi ayrı skandal, kırmızı çok ayrı skandal. 26 haftalık ligin en skandal hakem kararları maçı... Şu maçı kazansak bile bu kararlar unutulmayacak. Kazanamazsak şampiyonluğu bu kararlar belirleyecek....

Hakem bizi katletti hem kırmızıyı es geçti hem penaltı verilmedi... Bu maçta olası bir puan kaybının hesabı 6 puandır, Beşiktaş maçında o kırmızı verilmede yenilemeyeceğiz belki ve sen kalk aynı pozisyonda Alanyalı’ya kırmızı verme. Adamın kafasına dikiş atıldı resmen.

Penaltı verilmemesi ayrı skandal, kırmızı çok ayrı skandal. 26 haftalık ligin en skandal hakem kararları maçı... Şu maçı kazansak bile bu kararlar unutulmayacak. Kazanamazsak şampiyonluğu bu kararlar belirleyecek....
20210211_034140.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Erman Toroğlu VAR'daki hakemi eleştiriyor.. Hiç tanınmadık birisini bu maça vermek nedir.. Neyin pesindesiniz siz..
VAR hakemi Emre Malok’muş. Emre Malok kim yahu bu adam kimdir kim görevlendirdi ne amaçla? Maç sonunda TFF inceleme yapmalı...
VAR'daki kişinin kim olduğunun ne önemi var dayı? Kör ve sağır birini koy yine Alanyaspor'un 10 kişi kalıp aleyhine penaltı çalınması gerekir.

VAR'daki kişinin kim olduğunun ne önemi var dayı? Kör ve sağır birini koy yine Alanyaspor'un 10 kişi kalıp aleyhine penaltı çalınması gerekir.
Nasıl ne önemi var adı sanı bilinmeyen adamı koyarsan kim yönlendirdi kim emir verdi bilemezsin. Şu VAR’da Cüneyt Çakır, Fırat filan olsa en azından onların kariyerinden hesap sorulur ama bu adam kimdir daha ilk defa duydum...

Nasıl ne önemi var adı sanı bilinmeyen adamı koyarsan kim yönlendirdi kim emir verdi bilemezsin. Şu VAR’da Cüneyt Çakır, Fırat filan olsa en azından onların kariyerinden hesap sorulur ama bu adam kimdir daha ilk defa duydum...
Bak her şeyi geçtim, tek bir şeyi merak ediyorum: CC'nin, Fırat'ın kariyerinden hesap sorsan ne olacak?

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Mostafa Mohamed belki teknik açıdan 30 civarı gol atacak bir Gomez veya Sörloth olamaz ama aşırı bunaltıcı bir çocuk. Her şekil deniyor. Topsuz oyunda da etkili kaybolmuyor.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski