Gönderdim sana davet gelmedi mi la?
Gelmiş. Şöyle bir bakayım dedim oyuna da fena rezil olacam gibi
Gönderdim sana davet gelmedi mi la?
Senden farklı değilim merak etme.Gelmiş. Şöyle bir bakayım dedim oyuna da fena rezil olacam gibi
Yalan söylüyor, inanmayın.Senden farklı değilim merak etme.Şuan pc bile yener beni.
Hahahaha ne bileyim. Ben daha zor biliyordum meğer basitmiş.Yalan söylüyor, inanmayın.
Yalan söylüyor, inanmayın.
Normalde kule yapılmaz kapışma oyunlarında. Bu sadece kuleye abanmış.
O kadar direnebildiysem kuleler sayesinde. O kadar erken atak yemeseydim ordu da hazırlayacaktım da yani malum şartlarda ordu hazırlasaydım da yenilecekti.Normalde kule yapılmaz kapışma oyunlarında. Bu sadece kuleye abanmış.Ordu yapsa en azından çarpışıp kaybederdi. Ordu bile görmedik karşımızda.
Tamam işte yasaktır kule yapmak multi oyunlarında. Hiç kuleye para harcamadan direk ordu yapacaktın.O kadar direnebildiysem kuleler sayesinde. O kadar erken atak yemeseydim ordu da hazırlayacaktım da yani malum şartlarda ordu hazırlasaydım da yenilecekti.
Ne demek yasak öyle şey mi olurmuş.Tamam işte yasaktır kule yapmak multi oyunlarında. Hiç kuleye para harcamadan direk ordu yapacaktın.Ama early rush zorladı tabi ona bir şey diyemem.
Evet Age Of multi oyunlarında veya herhangi strateji multi oyunlarında herkes anlaşır kule yapılmaz.Ne demek yasak öyle şey mi olurmuş.
Çabuk bitsin istendiğindedir o. Oyunun tüm imkanlarını kullanmak lazım.Evet Age Of multi oyunlarında veya herhangi strateji multi oyunlarında herkes anlaşır kule yapılmaz.Kuralları vardır o tarz oyunların.
Çabuk bitsin zaten. 1 oyun 1 saat sürmez yani normal şartlarda. Yarım saat sürer 2 oyun, 3 oyun atılır.Çabuk bitsin istendiğindedir o. Oyunun tüm imkanlarını kullanmak lazım.
Ben de öyle bir şey hatırlar gibi oldum dedim bari kule yapmayayım duvar yapayımEvet Age Of multi oyunlarında veya herhangi strateji multi oyunlarında herkes anlaşır kule yapılmaz.Kuralları vardır o tarz oyunların.
Duvar kuruluyordu, onda bir kısıtlama yoktu diye hatırlıyorum.Ben de öyle bir şey hatırlar gibi oldum dedim bari kule yapmayayım duvar yapayımDuvar için de geçerli miydi o kural?
Belki rastgele oynandığında öyle olabilir ama normalde 1.5-2 saate kadar yolu var. Tek oyıun olsun ama sağlam olsun bence. Yarım saatte biten oyundan ne hayır gelir.Çabuk bitsin zaten. 1 oyun 1 saat sürmez yani normal şartlarda. Yarım saat sürer 2 oyun, 3 oyun atılır.
Gerçi ben biraz başka oyunlarla da karıştırmış olabilirim. Age Of 2'ye pek hakim değilim. Belki sürer bilemiyorum.Belki rastgele oynandığında öyle olabilir ama normalde 1.5-2 saate kadar yolu var. Tek oyıun olsun ama sağlam olsun bence. Yarım saatte biten oyundan ne hayır gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?