Age of Empires 2 Seven Var mı?

Tebrikler @MEnes ve @MasacRE-

Yaklaşık 1 saatlik mücadeleden yenik ayrıldım. Erken gelen, hazırlıksız yakalandığım saldırı sonucu defansif oynamak zorunda kaldım ve sonu hoş olmadı. Oyun keyifliydi ama.

Normalde kule yapılmaz kapışma oyunlarında. Bu sadece kuleye abanmış.
Ordu yapsa en azından çarpışıp kaybederdi. Ordu bile görmedik karşımızda.
O kadar direnebildiysem kuleler sayesinde. O kadar erken atak yemeseydim ordu da hazırlayacaktım da yani malum şartlarda ordu hazırlasaydım da yenilecekti.

O kadar direnebildiysem kuleler sayesinde. O kadar erken atak yemeseydim ordu da hazırlayacaktım da yani malum şartlarda ordu hazırlasaydım da yenilecekti.
Tamam işte yasaktır kule yapmak multi oyunlarında. Hiç kuleye para harcamadan direk ordu yapacaktın.
Ama early rush zorladı tabi ona bir şey diyemem.

Evet Age Of multi oyunlarında veya herhangi strateji multi oyunlarında herkes anlaşır kule yapılmaz.
Kuralları vardır o tarz oyunların.
Ben de öyle bir şey hatırlar gibi oldum dedim bari kule yapmayayım duvar yapayım
Duvar için de geçerli miydi o kural?

Çabuk bitsin zaten. 1 oyun 1 saat sürmez yani normal şartlarda. Yarım saat sürer 2 oyun, 3 oyun atılır.
Belki rastgele oynandığında öyle olabilir ama normalde 1.5-2 saate kadar yolu var. Tek oyıun olsun ama sağlam olsun bence. Yarım saatte biten oyundan ne hayır gelir.

Belki rastgele oynandığında öyle olabilir ama normalde 1.5-2 saate kadar yolu var. Tek oyıun olsun ama sağlam olsun bence. Yarım saatte biten oyundan ne hayır gelir.
Gerçi ben biraz başka oyunlarla da karıştırmış olabilirim. Age Of 2'ye pek hakim değilim. Belki sürer bilemiyorum.
Ama biz Age of 3'te max 45 dakikada işi bitirirdik yani.

Zevkli mesajlar var konuda.

Bu sefer gelmek istedim ama işim anca bu saatte bitti.

Gece ekibi olarak (
) , 20 dakika sonra bir ageofempires2 denemesi yapacağız, gelmek isteryen olursa bir alıntılasın yeterli.