Gönderdim sana davet gelmedi mi la?![]()
Gelmiş. Şöyle bir bakayım dedim oyuna da fena rezil olacam gibi
Gönderdim sana davet gelmedi mi la?![]()
Senden farklı değilim merak etme.Gelmiş. Şöyle bir bakayım dedim oyuna da fena rezil olacam gibi![]()
Yalan söylüyor, inanmayın.Senden farklı değilim merak etme.Şuan pc bile yener beni.
![]()
Hahahaha ne bileyim. Ben daha zor biliyordum meğer basitmiş.Yalan söylüyor, inanmayın.![]()
Yalan söylüyor, inanmayın.![]()
Normalde kule yapılmaz kapışma oyunlarında. Bu sadece kuleye abanmış.
O kadar direnebildiysem kuleler sayesinde. O kadar erken atak yemeseydim ordu da hazırlayacaktım da yani malum şartlarda ordu hazırlasaydım da yenilecekti.Normalde kule yapılmaz kapışma oyunlarında. Bu sadece kuleye abanmış.![]()
Ordu yapsa en azından çarpışıp kaybederdi. Ordu bile görmedik karşımızda.
![]()
Tamam işte yasaktır kule yapmak multi oyunlarında. Hiç kuleye para harcamadan direk ordu yapacaktın.O kadar direnebildiysem kuleler sayesinde. O kadar erken atak yemeseydim ordu da hazırlayacaktım da yani malum şartlarda ordu hazırlasaydım da yenilecekti.![]()
Ne demek yasak öyle şey mi olurmuş.Tamam işte yasaktır kule yapmak multi oyunlarında. Hiç kuleye para harcamadan direk ordu yapacaktın.Ama early rush zorladı tabi ona bir şey diyemem.
![]()
Evet Age Of multi oyunlarında veya herhangi strateji multi oyunlarında herkes anlaşır kule yapılmaz.Ne demek yasak öyle şey mi olurmuş.![]()
Çabuk bitsin istendiğindedir o. Oyunun tüm imkanlarını kullanmak lazım.Evet Age Of multi oyunlarında veya herhangi strateji multi oyunlarında herkes anlaşır kule yapılmaz.Kuralları vardır o tarz oyunların.
![]()
Çabuk bitsin zaten. 1 oyun 1 saat sürmez yani normal şartlarda. Yarım saat sürer 2 oyun, 3 oyun atılır.Çabuk bitsin istendiğindedir o. Oyunun tüm imkanlarını kullanmak lazım.![]()
Ben de öyle bir şey hatırlar gibi oldum dedim bari kule yapmayayım duvar yapayımEvet Age Of multi oyunlarında veya herhangi strateji multi oyunlarında herkes anlaşır kule yapılmaz.Kuralları vardır o tarz oyunların.
![]()
Duvar kuruluyordu, onda bir kısıtlama yoktu diye hatırlıyorum.Ben de öyle bir şey hatırlar gibi oldum dedim bari kule yapmayayım duvar yapayımDuvar için de geçerli miydi o kural?
![]()
Belki rastgele oynandığında öyle olabilir ama normalde 1.5-2 saate kadar yolu var. Tek oyıun olsun ama sağlam olsun bence. Yarım saatte biten oyundan ne hayır gelir.Çabuk bitsin zaten. 1 oyun 1 saat sürmez yani normal şartlarda. Yarım saat sürer 2 oyun, 3 oyun atılır.![]()
![]()
Gerçi ben biraz başka oyunlarla da karıştırmış olabilirim. Age Of 2'ye pek hakim değilim. Belki sürer bilemiyorum.Belki rastgele oynandığında öyle olabilir ama normalde 1.5-2 saate kadar yolu var. Tek oyıun olsun ama sağlam olsun bence. Yarım saatte biten oyundan ne hayır gelir.![]()