LEŞDAŞ...
Ahahahahaha ulan burada bunu demişim gidip diğer grupta Çakır’ı oylamışım. Kendi kendimize de hainlik yapmaya başladık. @Maskeli Fedai @MasacRELEŞDAŞ...
Diğer tarafta Tols yapmıştı, ve kritik durum olduğu için ben de onun yapmadığı bir kaç ismi yaptım sadeceBuraya da bir etiketleme yaparsin @Dosi artik madem diger tarafta yaptin.
Daha tam olarak göremiyorum oy verenleri. Birşey diyemem ama KV ile kıyaslama dünkü vakayı unuttun
Derin @Maskeli Fedai iş başında...
Aaa üstüme iyilik sağlık.. Kuru iftira.. 😱Özelden oy dilenerek Sülüman'ı geçirtmiş Burhan'a. Utanmadan fake üyelik açan da odur kesin.
Sen benim uyarılarımı dikkate al, ben ASLA BOŞ KONUŞMAM...
LEŞDAŞ...
Kendi nickime bile hainlik yaptım ve zirve budur.. @MasacREAhahahahaha ulan burada bunu demişim gidip diğer grupta Çakır’ı oylamışım. Kendi kendimize de hainlik yapmaya başladık. @Maskeli Fedai @MasacRE
Bazı şeyleri biliyoruz ama ispatı zor. Ayrıca bu etkinliği Tols yürütüyor. Ben yardımcıyim. O @Maskeli Fedai 'yi koruma adına bana söz söyletirmiyorÖzelden oy dilenerek Sülüman'ı geçirtmiş Burhan'a. Utanmadan fake üyelik açan da odur kesin.
Sen benim uyarılarımı dikkate al, ben ASLA BOŞ KONUŞMAM...
Nesi zor be hiçte zor değil. Ben her zaman doğruları konuştuğum gibi belgeli de konuşurum. @Maskeli Fedai bilir.Bazı şeyleri biliyoruz ama ispatı zor. Ayrıca bu etkinliği Tols yürütüyor. Ben yardımcıyim. O @Maskeli Fedai 'yi koruma adına bana söz söyletirmiyor
Rapor et yönetime @Tolstoyevski seve seve Çakır'i diskalifiye ederNesi zor be hiçte zor değil. Ben her zaman doğruları konuştuğum gibi belgeli de konuşurum. @Maskeli Fedai bilir.
Herkese yaptıklarının bedelini ödeticem.Rapor et yönetime @Tolstoyevski seve seve Çakır'i diskalifiye eder
Ya farkındayız ve net biliyorum. Bırakalımda böyle kendilerini avutsunlar.
Nesi zor be hiçte zor değil. Ben her zaman doğruları konuştuğum gibi belgeli de konuşurum. @Maskeli Fedai bilir.
Ya geçen drag'a foto at Cevahir'e oy atayım diyordu bu kadar utanmaz arlanmaz olunmazRapor et yönetime @Tolstoyevski seve seve Çakır'i diskalifiye eder
Ya farkındayız ve net biliyorum. Bırakalımda böyle kendilerini avutsunlar.
Senden öğrendim böyle davranmayı. Utanmaz da sensin arlanmaz da.Ya geçen drag'a foto at Cevahir'e oy atayım diyordu bu kadar utanmaz arlanmaz olunmaz
Benim gibi masum bir insanın günahını alıyorsunuz.. 😳 😳Senden öğrendim böyle davranmayı. Utanmaz da sensin arlanmaz da.
Bu forumdaki tek masum BENİM.Benim gibi masum bir insanın günahını alıyorsunuz.. 😳 😳
Nesi zor be hiçte zor değil. Ben her zaman doğruları konuştuğum gibi belgeli de konuşurum. @Maskeli Fedai bilir.
Diğer tarafta Tols yapmıştı, ve kritik durum olduğu için ben de onun yapmadığı bir kaç ismi yaptım sadece
Bazı şeyleri biliyoruz ama ispatı zor. Ayrıca bu etkinliği Tols yürütüyor. Ben yardımcıyim. O @Maskeli Fedai 'yi koruma adına bana söz söyletirmiyor
Yok yok, bu işin şakası şimdi durumlar kritik oldu, yapılan goygoylar ciddi sanılır
Yok yok, bu işin şakası şimdi durumlar kritik oldu, yapılan goygoylar ciddi sanılır
Teselliye ihtiyacın varsa omuzum hazır.