bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,466
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Dosi hanım bize kıyamaz.. @TolstoyevskiDarısı Çakır'ın başına...
Bu ihanet unutulmayacak
Siz Dosi Hanıma kıyın, ama Dosi hanım kıymasın beklentisi olsun eğer bir kıymamazlık olsa bu anca @Tolstoyevski 'nin hatrına olur ama sana kızgınlığım çok dağa ağır basıyor...Dosi hanım bize kıyamaz.. @Tolstoyevski
Bunu hak ettiniz leşlok..Keşke diğer tarafta oy kullanmadan önce bu mesajları bir okusaydım…
Benim husumetim başkaydı ama..Siz Dosi Hanıma kıyın, ama Dosi hanım kıymasın beklentisi olsun eğer bir kıymamazlık olsa bu anca @Tolstoyevski 'nin hatrına olur ama sana kızgınlığım çok dağa ağır basıyor...
Artık benimde senle husumetim var....Bunu hak ettiniz leşlok..
------
Benim husumetim başkaydı ama..
Hayır maksat Maskeli'nin umut bağlaması ki yapmakta. Ona Bedel ödeteceğim....Oha Avrupa Yakası birliğindeyiz hala oy kullanmadın mı ohaaa
Dosi hanım bize acır, zor günler geçiren arkadaşına güzel bir hediye verirArtık benimde senle husumetim var....
Afet'i şampiyon yapacağız..Oha Avrupa Yakası birliğindeyiz hala oy kullanmadın mı ohaaa
Zor günler?Dosi hanım bize acır, zor günler geçiren arkadaşına güzel bir hediye verir
------
Afet'i şampiyon yapacağız..
Evet, bencede Afet, Çakır'ı yer ama Burhan'a yenilir belki KV antileri Afet'e yüklenirBak yine acıyor sol yanım son zamanlarda tansiyonumu yükseltiyorsun mosiiiii. El birliğiyle Afeti şampiyon yapacaksınız...
Polat Alemdar'a karşılık Ramiz.. Güzel bir intikam..Cidden Afet demiş adam pes... Kv fanı olan adam şu turda nasıl Afet diyo iki zıt dizi...
Forumsal olarak değil.Zor günler?
Diğer tarafı destekleyen arkadaşlarda zor günlerde
Ramiz Babaya karşı Çakır... Güzel bir intikamPolat Alemdar'a karşılık Ramiz.. Güzel bir intikam..
------
Forumsal olarak değil.
KatılmıyorumRamiz Babaya karşı Çakır... Güzel bir intikam
Katılsam kıyamet kopar zatenKatılmıyorum
YAPMA..
Nerde sinirim sjsjjsjsj bas bas bas damara. İnat uğruna oylama yapan sizlere mi benziyeyim yani