O iş kolay baya kar yağmış @Yakamoz-Asi @xdragxxKar manzarası + Kar birikintisine Tols yazması durumunda yemişim Çakır’ı modunda olurum valla
O iş kolay baya kar yağmış @Yakamoz-Asi @xdragxxKar manzarası + Kar birikintisine Tols yazması durumunda yemişim Çakır’ı modunda olurum valla
O halde yaşasın Burhan AltıntopO iş kolay baya kar yağmış @Yakamoz-Asi @xdragxx
Oho, bu ilk olmaz ki @Tolstoyevski@Dosi nin de işi gücü yok zaten sana onları yazacak he he
Daha arkadaşının sevdiğini ayartmasına gelmiyoruz bile Afet Hoca'm şampiyon olmalı..
------
Maskeli de saftı zaten
------
Yine üstüme oynanıyor asılsız iftiralarınıza cevabı forum halkı veriyor..
O halde yaşasın Burhan Altıntop
Ama 2021 Kasım modelini isterim, eskisini değil
Aman çok büyük bir marifet
Neyse ki ben bu kütüğün bu ihaneti yapacağını bildiğimden diğer grupta gerekeni yaptım. Şerlok beyciğim ise sayın gs'li dostunun yanında yer alırken kendisi tarafından ihanete uğradı ne yazık ki...
Forum tarihinde ilktir herhaldeDiğer kategori göre 17 kişi burada oy vermemiş 😱😱😱
O zaman diğer tarafta Çakır için hortlayan çok olmuş 🤭🤭🤭🤭Forum tarihinde ilktir herhalde
KV tayfası, eski anlatılan olayları düşününce şaşırmadımDiğer kategori göre 17 kişi burada oy vermemiş 😱😱😱
Birde ekstra hortlayanlar gördüm.. Koyun Dolly gibi klonlar 🤭🤭🤭🤭🤭KV tayfası, eski anlatılan olayları düşününce şaşırmadım
Diğer anketin olayları bitmiyor
Sadece o mu Tols'un kırımızı renkteki yazısına bakBirde ekstra hortlayanlar gördüm.. Koyun Dolly gibi klonlar 🤭🤭🤭🤭🤭
Ne hikmetse Burhan'a oy veren kaç tane üye var Önce ortalarda olmayanKV tayfası, eski anlatılan olayları düşününce şaşırmadım
Diğer anketin olayları bitmiyor
Daha tam olarak göremiyorum oy verenleri. Birşey diyemem ama KV ile kıyaslama dünkü vakayı unuttunNe hikmetse Burhan'a oy veren kaç tane üye var Önce ortalarda olmayan
Birde ekstra hortlayanlar gördüm.. Koyun Dolly gibi klonlar 🤭🤭🤭🤭🤭
Derin @Maskeli Fedai iş başında...Sadece o mu Tols'un kırımızı renkteki yazısına bak
@serhatt uyarmıştı ama bilemedimDerin @Maskeli Fedai iş başında...
Özelden oy dilenerek Sülüman'ı geçirtmiş Burhan'a. Utanmadan fake üyelik açan da odur kesin.@serhatt uyarmıştı ama bilemedim
Birşeyi yaparken karda yürüyüp iz bırakmamak gerekir @Maskeli Fedai