Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne güzel de yok etmişim hokkabaz dayıyı @SherlockNerde sinirim sjsjjsjsj bas bas bas damara. İnat uğruna oylama yapan sizlere mi benziyeyim yani
Ne güzel de yok etmişim hokkabaz dayıyı @SherlockNerde sinirim sjsjjsjsj bas bas bas damara. İnat uğruna oylama yapan sizlere mi benziyeyim yani
Sende yok olacaksınNe güzel de yok etmişim hokkabaz dayıyı @Sherlock
Daha yorumlara bakamadım, @Maskeli Fedai 'nin böyle olduğunu bilmezdim. Kendisi bana kaç kere ihanet edip, benden onu üzmememi bekliyor @serhatt
Aynısını bana da yapıyor, yalnız değilsin. Huyu bu onun, kişiliksiz.Daha yorumlara bakamadım, @Maskeli Fedai 'nin böyle olduğunu bilmezdim. Kendisi bana kaç kere ihanet edip, benden onu üzmememi bekliyor @serhatt
Daha arkadaşının sevdiğini ayartmasına gelmiyoruz bile Afet Hoca'm şampiyon olmalı..Afet Güçverir 🥰
"Herkes öldürür sevdiğini" şeklinde saçma sapan bir sözü çok güzel bir şeymiş gibi edebiyat kastırıp aktaran bir karakterin yarı finale gelmesi şaşırtıcı.
Maskeli de saftı zatenHayır maksat Maskeli'nin umut bağlaması ki yapmakta. Ona Bedel ödeteceğim....
Daha yorumlara bakamadım, @Maskeli Fedai 'nin böyle olduğunu bilmezdim. Kendisi bana kaç kere ihanet edip, benden onu üzmememi bekliyor @serhatt
Yine üstüme oynanıyor asılsız iftiralarınıza cevabı forum halkı veriyor..Aynısını bana da yapıyor, yalnız değilsin. Huyu bu onun, kişiliksiz.
Yazıları ortalara dökme huyum yok, zorlama benceDaha arkadaşının sevdiğini ayartmasına gelmiyoruz bile Afet Hoca'm şampiyon olmalı..
------
Maskeli de saftı zaten
------
Yine üstüme oynanıyor asılsız iftiralarınıza cevabı forum halkı veriyor..
Ah Dosi ah hani arkadaştık hani kardeştiiikkk..Yazıları ortalara dökme huyum yok, zorlama bence
Diğer anketide oyla. Çakır mı Burhan mıAfet Güçverir 🥰
"Herkes öldürür sevdiğini" şeklinde saçma sapan bir sözü çok güzel bir şeymiş gibi edebiyat kastırıp aktaran bir karakterin yarı finale gelmesi şaşırtıcı.
Damarıma basıp duran sana bu laflar çok yapmacık durmaktaAh Dosi ah hani arkadaştık hani kardeştiiikkk..
Hee konuş gerçekleriDaha arkadaşının sevdiğini ayartmasına gelmiyoruz bile Afet Hoca'm şampiyon olmalı..
------
Maskeli de saftı zaten
------
Yine üstüme oynanıyor asılsız iftiralarınıza cevabı forum halkı veriyor..
OylarızDiğer anketide oyla. Çakır mı Burhan mı
------
Damarıma basıp duran sana bu laflar çok yapmacık durmakta
Çok iyi yapıyorumDiğer anketide oyla. Çakır mı Burhan mı
------
Damarıma basıp duran sana bu laflar çok yapmacık durmakta
Çakır'a oy vermemeye karar verdim. BaşardınÇok iyi yapıyorum
@Tolstoyevski üzülür..Çakır'a oy vermemeye karar verdim. Başardın
Bir iki kar manzara fotosu ile üzüntüsü geçer. Sen üzül o bana yeter@Tolstoyevski üzülür..
Üzüntüden yataklara düşerim..Bir iki kar manzara fotosu ile üzüntüsü geçer. Sen üzül o bana yeter
@Tolstoyevski üzülür..
Bir iki kar manzara fotosu ile üzüntüsü geçer. Sen üzül o bana yeter
@Dosi nin de işi gücü yok zaten sana onları yazacak he heKar manzarası + Kar birikintisine Tols yazması durumunda yemişim Çakır’ı modunda olurum valla