Çok üzüldükFinale bak hakaret resmen.
Hiçbirine oy vermiyorum
Çok üzüldükFinale bak hakaret resmen.
Hiçbirine oy vermiyorum
Buhran abi diyerek dizinin baya fanatiği olduğunu gösterdin çoğu kişi bilmez bu detayı Avrupa Yakası Selin çok iyi karakterdiAhahah cidden aynı tarafta olduğumuz ilk final anketi olabilir.
Türkiye'nin en iyi komedi dizisi dururken basit bir lise dizisinin karakterine oy verecek değilim. o
(mrt-06 bu yorumu görmez umarım. )
Selin çok iyi karakterdi cidden, bayağı güldürüyordu beni.Buhran abi diyerek dizinin baya fanatiği olduğunu gösterdin çoğu kişi bilmez bu detayı Avrupa Yakası Selin çok iyi karakterdi
Baştan sona izle bence Bana göre de ikinci sırada.Selin çok iyi karakterdi cidden, bayağı güldürüyordu beni.
Fanatiği olacak kıvamda olmasam da bana göre en iyi yerli komedi dizisidir. Diziyi çok uzun olduğu için baştan sona doğru düzgün izleyemedim ama. Listemdeki yabancı komedileri aradan çıkarttıktan sonra yeniden Avrupa Yakası'na dönebilirim.
Ben de çok üzülmüştüm, sonrasında gelen onun bir farklı versiyonu Şahika da çok iyiydi bence.Baştan sona izle bence Bana göre de ikinci sırada.
Selin dizinin en iyi kadın karakteriydi bence. Çıkmasına çok üzülmüştüm aşırı sempatik karakterdi özellikle Buhran abisiyle sahneleri
O da iyiydi ama Selin çok daha iyiydi Tüm Türkiye Selin'i abartı olarak görürdü ama şimdi çoğu kişi böyle sjsjsBen de çok üzülmüştüm, sonrasında gelen onun bir farklı versiyonu Şahika da çok iyiydi bence.
Burhan-Selin dizinin en eğlenceli ikililerinden biriydi... Geçenlerde şu sahnelerini izlemiştim.
Birazcık abartı var tabii ki ama zaten bu dizinin komedi yükünü oluşturuyor ve gayet makul seviyedeydi. O yıllarda neyse ama günümüz için Selin cidden gayet normal bir karakter tipi sayılır.O da iyiydi ama Selin çok daha iyiydi Tüm Türkiye Selin'i abartı olarak görürdü ama şimdi çoğu kişi böyle sjsjs
Benim en sevdiğim sahneleri bu. 8.30'daki dans çok iyi Sadece 35-40 bölüm beraberlerdi mlsf..
İyidir iyi şarkıları bile iyi bu sahneninBirazcık abartı var tabii ki ama zaten bu dizinin komedi yükünü oluşturuyor ve gayet makul seviyedeydi. O yıllarda neyse ama günümüz için Selin cidden gayet normal bir karakter tipi sayılır.
Bu sahneyi ilk kez izledim sanırım, favorim olacak kadar olmasa da iyiymiş.
Yapma , bunu bize yapma...Şimdiden 30 oy geldi. En az 10 oy daha gelecektir.
Yarın genel bir etlket daha yaparım.
Ben ne yaptımYapma , bunu bize yapma...
Ekli dosyayı görüntüle 112197
Süleyman Çakır destekçileri ile Afet Hoca destekçileri Burhan'ı bitirmek için işbirliği yapmış.Ben ne yaptım
Yarın oylamayanlara genel etiket yaparız.
Olası bir durumda sonlara doğru kritik durum olursa ek etiket şart olur
Yo ordan oy verenlere olmuşSüleyman Çakır destekçileri ile Afet Hoca destekçileri Burhan'ı bitirmek için işbirliği yapmış.
Evet benim de o etkinlik aklıma geldi ve sonuç ne olmuştu diye baktım.Yo ordan oy verenlere olmuş
Zamanında bu olmuştu ve girdiğimde @phoebebuffay senide orda gördüm
Final - En Özlenilen Dizi | Avrupa Yakası - Hayat Bilgisi
1990-2009 yılları arasında yayınlanmış ve final yapmış dizileri hep birlikte oylamaya Finalde de devam ediyoruz :Z Haftalardır süren yarışmamızda nihayet sona ulaştık. 72 dizinin yarıştığı etkinlikte finale kalan isimler Avrupa Yakası ve Hayat Bilgisi oldu:Z Afişi hazırlayan @Sherlock ' a çok...fav10.net
Sen yeni üye olmuştun, fark bu hem zaten fayda etmemişti. Bundan sonraki etkinliklerde sayılmayacak o. Yeni bir kural yoldaEvet benim de o etkinlik aklıma geldi ve sonuç ne olmuştu diye baktım.
Benim oyumu saymamıştınız orada. O yüzden burada eagleblack'in oyu da sayılmamalı...
Eğer eşitlik veya 1 oy farkı olursa direkt bu tur için de sayılmamalı bence oyu. Yeni açılmış fake hesapla oy kullanamazsın ama eski fake hesabınla oy kullanabilirsin durumu oluyor bu koşulda şu an.Sen yeni üye olmuştun, fark bu hem zaten fayda etmemişti. Bundan sonraki etkinliklerde sayılmayacak o. Yeni bir kural yolda