Afet Güçverir ⚔ Burhan Altıntop | Tüm Zamanlar | Final

Hangi Unutulmaz Karakter Finali Kazansın?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahah cidden aynı tarafta olduğumuz ilk final anketi olabilir. :A

Türkiye'nin en iyi komedi dizisi dururken basit bir lise dizisinin karakterine oy verecek değilim. :Ao

(mrt-06 bu yorumu görmez umarım. :A)
Buhran abi diyerek dizinin baya fanatiği olduğunu gösterdin çoğu kişi bilmez bu detayı Avrupa Yakası Selin çok iyi karakterdi :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Buhran abi diyerek dizinin baya fanatiği olduğunu gösterdin çoğu kişi bilmez bu detayı Avrupa Yakası Selin çok iyi karakterdi :A
Selin çok iyi karakterdi cidden, bayağı güldürüyordu beni. :A

Fanatiği olacak kıvamda olmasam da bana göre en iyi yerli komedi dizisidir. Diziyi çok uzun olduğu için baştan sona doğru düzgün izleyemedim ama. Listemdeki yabancı komedileri aradan çıkarttıktan sonra yeniden Avrupa Yakası'na dönebilirim. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Selin çok iyi karakterdi cidden, bayağı güldürüyordu beni. :A

Fanatiği olacak kıvamda olmasam da bana göre en iyi yerli komedi dizisidir. Diziyi çok uzun olduğu için baştan sona doğru düzgün izleyemedim ama. Listemdeki yabancı komedileri aradan çıkarttıktan sonra yeniden Avrupa Yakası'na dönebilirim. :A
Baştan sona izle bence :A Bana göre de ikinci sırada.
Selin dizinin en iyi kadın karakteriydi bence. Çıkmasına çok üzülmüştüm aşırı sempatik karakterdi özellikle Buhran abisiyle sahneleri :A

• Güldürdün
Baştan sona izle bence :A Bana göre de ikinci sırada.
Selin dizinin en iyi kadın karakteriydi bence. Çıkmasına çok üzülmüştüm aşırı sempatik karakterdi özellikle Buhran abisiyle sahneleri :A
Ben de çok üzülmüştüm, sonrasında gelen onun bir farklı versiyonu Şahika da çok iyiydi bence. :A

Burhan-Selin dizinin en eğlenceli ikililerinden biriydi... Geçenlerde şu sahnelerini izlemiştim. :A

• Güldürdün
Ben de çok üzülmüştüm, sonrasında gelen onun bir farklı versiyonu Şahika da çok iyiydi bence. :A

Burhan-Selin dizinin en eğlenceli ikililerinden biriydi... Geçenlerde şu sahnelerini izlemiştim. :A

O da iyiydi ama Selin çok daha iyiydi :A Tüm Türkiye Selin'i abartı olarak görürdü ama şimdi çoğu kişi böyle sjsjs

Benim en sevdiğim sahneleri bu. 8.30'daki dans çok iyi :A Sadece 35-40 bölüm beraberlerdi mlsf..

• Güldürdün
O da iyiydi ama Selin çok daha iyiydi :A Tüm Türkiye Selin'i abartı olarak görürdü ama şimdi çoğu kişi böyle sjsjs

Benim en sevdiğim sahneleri bu. 8.30'daki dans çok iyi :A Sadece 35-40 bölüm beraberlerdi mlsf..
Birazcık abartı var tabii ki ama zaten bu dizinin komedi yükünü oluşturuyor ve gayet makul seviyedeydi. O yıllarda neyse ama günümüz için Selin cidden gayet normal bir karakter tipi sayılır. :A

Bu sahneyi ilk kez izledim sanırım, favorim olacak kadar olmasa da iyiymiş. :A

• Güldürdün
Birazcık abartı var tabii ki ama zaten bu dizinin komedi yükünü oluşturuyor ve gayet makul seviyedeydi. O yıllarda neyse ama günümüz için Selin cidden gayet normal bir karakter tipi sayılır. :A

Bu sahneyi ilk kez izledim sanırım, favorim olacak kadar olmasa da iyiymiş. :A
İyidir iyi şarkıları bile iyi bu sahnenin :A

• Güldürdün
Şimdiden 30 oy geldi. En az 10 oy daha gelecektir.
Yarın genel bir etlket daha yaparım.

Şimdiden 30 oy geldi. En az 10 oy daha gelecektir.
Yarın genel bir etlket daha yaparım.
Yapma , bunu bize yapma...
images (5).jpeg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Süleyman Çakır destekçileri ile Afet Hoca destekçileri Burhan'ı bitirmek için işbirliği yapmış. :(
Yo ordan oy verenlere olmuş :A

Zamanında bu olmuştu ve girdiğimde @phoebebuffay senide orda gördüm :A

Yo ordan oy verenlere olmuş :A

Zamanında bu olmuştu ve girdiğimde @phoebebuffay senide orda gördüm :A

Evet benim de o etkinlik aklıma geldi ve sonuç ne olmuştu diye baktım. :A

Benim oyumu saymamıştınız orada. O yüzden burada eagleblack'in oyu da sayılmamalı... :A

• Güldürdün
Öğretmenim;
Canım benim,
Canım benim,
Seni ben pek çok,
Pek çok severim.
Sen bir ana,
Sen bir baba,
Herşey oldun,
Artık bana.
Okut, öğret,
Ve nihayet,
Yurda yarar,
Bir insan et.
Okut, öğret,
Ve nihayet,
Yurda yarar
Bir insan et…

C723AC70-92BB-49F1-AA1E-9AFE810725D7.jpeg

• Olmamış
Evet benim de o etkinlik aklıma geldi ve sonuç ne olmuştu diye baktım. :A

Benim oyumu saymamıştınız orada. O yüzden burada eagleblack'in oyu da sayılmamalı... :A
Sen yeni üye olmuştun, fark bu :A hem zaten fayda etmemişti. Bundan sonraki etkinliklerde sayılmayacak o. Yeni bir kural yolda :A

• Güldürdün
Sen yeni üye olmuştun, fark bu :A hem zaten fayda etmemişti. Bundan sonraki etkinliklerde sayılmayacak o. Yeni bir kural yolda :A
Eğer eşitlik veya 1 oy farkı olursa direkt bu tur için de sayılmamalı bence oyu. Yeni açılmış fake hesapla oy kullanamazsın ama eski fake hesabınla oy kullanabilirsin durumu oluyor bu koşulda şu an. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...