O final fazla oy almadı zatenBenim bildiğim yok ama bu oylama, favori üye finalinden fazla oy almış.
Tokat ve çevresine de okuz aynı zamanda üniversite mezunları da Burhan'a oy verebilir.
O final fazla oy almadı zatenBenim bildiğim yok ama bu oylama, favori üye finalinden fazla oy almış.
Kazandığımız savaş yok.
Normal şartlarda bu rahatlıkta tur olmalı ama forum dinamikleri izin vermez maalesef...
Vmym ekibi olarak da Burhan'ın arkasındayız.
Bully olsa Afet derdi@primavera ablam olsa Burhan derdi...
@xBUGRAx olsa Burhan derdi...Bully olsa Afet derdi
%100@xBUGRAx olsa Burhan derdi...
Neyseki aylarca/yıllarca aktif olmayanlar etiketleniyor. Yoksa farklı anlaşılırdı@cevaa olsa Burhan derdi.
@Prncss.. ablam olsa Burhan derdi.Neyseki aylarca/yıllarca aktif olmayanlar etiketleniyor. Yoksa farklı anlaşılırdı
Öyle zaten goygoy yapıyoruz sadeceAfet Öğretmen kazanacak boşuna çabalamayın
Banlı birini etiket ettin o dediğin isim şuan kullanıcı adı farklı. şifresini hatırlamadı ve yeni hesap ile gelmişti. Birleştirme yapıldıktan sonra gelmedi. Eskiyi yeni ile birleştirdiler Karışıklık oldu galiba@ulvi Ç ortağım olsa o da Burhan derdi bu arada.
Biliyorum Ozan'a baya trip atmıştımBanlı birini etiket ettin o dediğin isim şuan kullanıcı adı farklı. şifresini hatırlamadı ve yeni hesap ile gelmişti. Birleştirme yapıldıktan sonra gelmedi. Eskiyi yeni ile birleştirdiler Karışıklık oldu galiba
Tamam senin mesajlara 24 saat sonra cevap veririm...Biliyorum Ozan'a baya trip atmıştım
Yahu düzenledik be hemen atlamayın
Uuuuuuuuu güzel cevaptıTamam senin mesajlara 24 saat sonra cevap veririm...