Benimle aynı safta yer alman senin adına çok özel olmalı.Ay kesinlikle ya Avrupa Yakası'nın tek itici karakteri. Önceki turlarda sırf dizi için oy verdim ama burada Afet Öğretmenim kazanmalı.
Benimle aynı safta yer alman senin adına çok özel olmalı.Ay kesinlikle ya Avrupa Yakası'nın tek itici karakteri. Önceki turlarda sırf dizi için oy verdim ama burada Afet Öğretmenim kazanmalı.
Yahu senin gibi şu alanda söz sahibi biri de karikatürize karakter gibi artık klişe söylemlerde bulunması be Deniz....Hadi canım çıkışlar sağdan
Doğru karikatürize yanlış oldu double karikatürizeYahu senin gibi şu alanda söz sahibi biri de karikatürize karakter gibi artık klişe söylemlerde bulunması be Deniz....
Ha sizin karikatürize dediğiniz şey de kötü bir şey değil aslında Gülse Birsel özellikle Jet Sosyete'de resmen eline yüzüne bulaştırdı ama Burhan çok başarılı bir karakter sori... Afet ise çok klasik bildiğin idealist öğretmen tamam eskiden severdik de öyle en iyisi olacak kadar da değil yani...Doğru karikatürize yanlış oldu double karikatürize
@mrt-06 Afet'çim kusura bakma tatlımBurhan Altıntop
Bizim etkinliklerde hiç kimse birini etlketleyip gel şuna oy ver demiyor konuda. Ayrıca biz konu sahibi bile yapmıyoruz, kritik durum olursa işte ozaman hatırlatma etiketleri oluyor. Sen hiç bulunmuyorsun son dönemde ondan galiba ben ve @Tolstoyevski o konuda dikkatli davranıp spoi veren veya başkasını etiket eden olursa anında siliyoruz ki nerdeyse olmuyor. Eski tayfa yok artıkUmarım etiket şeklinde oy istenmeyen bir final olur, emeğinize sağlık @Dosi ve @Tolstoyevski.
Son dakikaya kadar kalacak@Dosi kapa anketi kapaaaaaat. Boşuna 2 gün beklemeye gerek yok...
Herhalde bir 20-30 dakka sonra ilk Burhan oyu Sonunda hem fikir olduğumuz bir anket...Buhran abime verdim oyumu.
Vmym tayfa olsaydı almıştık... Özellikle cehennet @Dosi
Yok o Afet'i daha çok seviyor diye kalmış aklımdaVmym tayfa olsaydı almıştık... Özellikle cehennet @Dosi
Bunlar hep @Dosi ve @Tolstoyevski 'nin oyunları... Bu anket için aylar öncesinden hazırlık yapıp @cehennet i banladılar.Vmym tayfa olsaydı almıştık... Özellikle cehennet @Dosi
Bizi satmazdı bence..Yok o Afet'i daha çok seviyor diye kalmış aklımda
Burhan'a oy verdim ama...Bunlar hep @Dosi ve @Tolstoyevski 'nin oyunları... Bu anket için aylar öncesinden hazırlık yapıp @cehennet i banladılar.