Bakma sen çekişme olması bile kabul edilemez bir durum. Pikaçu Kerem bile bu ankete Burhan der..Bunlar hep @Dosi ve @Tolstoyevski 'nin oyunları... Bu anket için aylar öncesinden hazırlık yapıp @cehennet i banladılar.
Bakma sen çekişme olması bile kabul edilemez bir durum. Pikaçu Kerem bile bu ankete Burhan der..Bunlar hep @Dosi ve @Tolstoyevski 'nin oyunları... Bu anket için aylar öncesinden hazırlık yapıp @cehennet i banladılar.
Dikkat çekmemek için bu da planınızın bir parçası tabii ki... @TolstoyevskiBurhan'a oy verdim ama...
Bana bunu söyledi ya ben gideyim....Dikkat çekmemek için bu da planınızın bir parçası tabii ki... @Tolstoyevski
Sen de bizim Avrupa Yakası teamindensin diye savunacaktım ama aklıma mlsf bugünkü Geniş Aile olayı geldi mosi...Bana bunu söyledi ya ben gideyim....
İyi, kendine yeni team arkadaşları bul. Yolunuz açık olsun...Sen de bizim Avrupa Yakası teamindensin diye savunacaktım ama aklıma mlsf bugünkü Geniş Aile olayı geldi mosi...
Tamam be Aykut enişten şaka yaptı....İyi, kendine yeni team arkadaşları bul. Yolunuz açık olsun...
Kutil eniştem söyleyecek lafı kalmayınca şakaya sığınıyor...Tamam be Aykut enişten şaka yaptı....
Sen de hep afra tafra afra tafraaa
Sebebini yazdım ama telif sıkıntısı oluyor. Başka bir şarkı ile gelMesajım silindi , müdahale var ! Terk ediyorum konuyu...
Tam aksine mahkemelik olmana engel oldukMesajım silindi , müdahale var ! Terk ediyorum konuyu...
Şarkısını attığın kişi biraz tuhaf bu konuda maalesef. Minik serçe şarkıları atamıyoruzMesajım silindi , müdahale var ! Terk ediyorum konuyu...
@Cervantes ben öyle bir insan mıyım sence unutur muyum not düşmeyi
Sebebini yazdım ama telif sıkıntısı oluyor. Başka bir şarkı ile gel
Tam aksine mahkemelik olmana engel olduk
Minik serçeye sansür uyguluyorsunuz demek... Nerede adalet , nerede demokrasi ey Fav10!Şarkısını attığın kişi biraz tuhaf bu konuda maalesef. Minik serçe şarkıları atamıyoruz
Bu mu teşekkürünMinik serçeye sansür uyguluyorsunuz demek... Nerede adalet , nerede demokrasi ey Fav10!
Şaka bir yana YouTube üzerinden paylaşınca niye mahkemeye veriyorlar ki ?Bu mu teşekkürün
Ahahah cidden aynı tarafta olduğumuz ilk final anketi olabilir.Herhalde bir 20-30 dakka sonra ilk Burhan oyu Sonunda hem fikir olduğumuz bir anket...
"Türkiye'nin en iyi dizisi" demek çok iddialı oluyor.