.
13.bolum cok guzeldi bastan sona... ozellikle sonlari bade -farah konusu saglam cekilmis sahneydi. yonetmene tebrikler.
14.bolumun giris sahnesi ruya sahneli farah'in doktor hali ve kotu sonla biten ruya... derken bolumun ilerleyen sahnelerinde inanilmaz sekanslar yasandi. hangisini yazsam bilemedim...
basrol ikili disinda, bu bolum ozellikle bade,mehmet,recep,,, aga ve orhan adrenalini yuksekte tuttular .
tek kisi yazarsam,bade avukat. bolum de dokturdu resmen once hastane sahnelerindeki duygusal gecisleri harika yansitti. daha sonra mehmet ,tahir,farah ile beraber gol kenari sahnesinde de harikaydi. cok yetenekli bir oyuncuya benziyor. ilk defa bu dizi ile kendisini izledim.iyi de etmistim, cok etkileyici oynuyor.
farah 'in tahir ile bas basa kaldiklarinda romantik sahneler ve komik sahneler cok iyi harmanlaniyor tadinda,,keza duygusal sahnelerde de birbirleriyle cok iyi paslasiyorlar. bu bolum farah'in behnam korkusunda tahir cok iyi moral ve destek verdi.
kerimsah ile olan anne yavru sahneleri dokunakli ve kendini izlettiren turde.
farah ve bade sahneleri cok de cok iyi. iki guclu kadin birbirlerine cok iyi destek oldular bu bolum. aksiyon sahnelerin de beraber calismalari da iyi di.
bade ile mehmet'in hastane, dugun ve gol basi sahneleri cok guzeldi. endise, belirsizlik,duygusal ve romantizm'i cok guzel yansittilar. en sonunda da ozellikle mehmet'in bade'yi cidden tamamen kaybettim korkusu ve endisesini bade'ye aciklamasi etkileyici sahneydi...
su 2 sahneye bade ve mehmet ozelinde KALBIMI BIRAKTIM >
3.20ye kadar .cok dokunakli bee

ikisi de cok iyi paslastilar.bravo oyuncularimiza.
guzel ikili olurlar demistik. oyle de ilerliyordu. . .
tahir ile mehmet'in sahneleri boldu. iyi de oldu .
sahnelerinin bol olmasi ve beraber bu zorlu surecte anlasip dusmana karsi omuz omuza vermelerini gormeyi ozellikle cok istiyordum....
dizinin sonradan acilan etkili yetenegi,
recep rolunu oynayan oyuncu.
son iki bolumde kendini adeta asti. ozellikle son sezon finalinde cok iyi sahneleri vardi. senariste de tebrikler iyi yaziyor ozellikle yan karakterlr so bolumler de one cikmasi oldukca olumlu oldu hikayelerin karakterlerin her birinin derinligi adina....
recep rolune donersek -son bolumde ,kardesi bade nin vurulmasi-hastane-intikam vs sahnelerine dair duygu gecisleri oldukca iyidi... gonul ile olan sahneleri de asiri renkli ve izlenir oluyor. kanimca oktay cubukcu'ya nazaran recep rolunu oynayanin uyumu daha iyi elektrik dolayli. ayrica rolu oynayan oyuncu genel anlamda her yer aldigi sahne de yetenegini bold sergiliyor sahneyi bir tik yukari cikariyor.bence.
gelelim son sahnelere.....
o nasil final yahu. oldu mu simdi senarist! ? oldu mu ?
mehmet'e kiyilir mi yaaa

tek tesellim ve beklentim bunun bir ruya veya hayal sahnesi olabilme ihtimali....
diger turlu, eger firat tanis dizi de
yeni sezonda olmazsa -cidden diziyi izlememem icin onemli bir done olur kendisinin olasi ayrilisi...... umarim dizi de devam eder. bade ile harika bir uyumlari vardi,, daha nice romantik tatli atismalai bi kus bi baris hallerini izleyecektik...
ayrica, abi kardesi birbirlerine kavusturmadan eger yeni sezon da dizide firat tanis olmazsa , izleyiciye de ayip edilmis olur. kac bolumdur neden abi kardes konusuna vurgu yapildi, madem abisi rolundeki oyuncu diziden ayrilacak . . .
anlamsiz bence.
vurulma sahnesi saglam ters kose ve epik di. bu tur kaliteli beklenmedik sahnelerin yazilmasi da senaristin kaleminin kalitesi ve gucu ile alakali bence. bir cok etkileyici sekans yaziliyor. final sahnesi ve final sahnesine gidilen sahnelerin atesini iyi harmanladilar ve de donmama neden olan final ile bitirdiler.
akillarda tek soru ; mehmet oldu mu yoksa hayal vs mi.
birde behnam 'in farah ve kerimsah'i bulmasi ,,bakalim orda neler olacak, tahir'in elemnanlar mi yetisir, tahir mi merak edilesi.
birde, tahir'i mi vurdular arkadan, yoksa aga'yi mi arkadan vurdular, yoksa tahir cidden aga'yi vurdu mu...
sorular sorular sorular.
umarim firat tanis dizi de kalir. doya doya her hafta oyunculuga doyuyoruz. yeni sezonda da devam etsin.asiri kaliteli oyunculugundan mahrum kalmayalim.