internetten bakabilirim ancak ama suan internet mesgulTürk yayınına geçebilirsin ama
internetten bakabilirim ancak ama suan internet mesgulTürk yayınına geçebilirsin ama
Niye meşgulsün benle yazılmaktan mıinternetten bakabilirim ancak ama suan internet mesgul
yok çocuklar bende hafta sonu diye tablet ve bilgisayar mesgul. Ben cepten yazisiyom senleNiye meşgulsün benle yazılmaktan mı
Ayy kıyamam hangi markayok çocuklar bende hafta sonu diye tablet ve bilgisayar mesgul. Ben cepten yazisiyom senle
SamsungAyy kıyamam hangi marka
Mobilden bu kadar hızlı yazanı da ilk kez görüyorumSamsungben zaten herzaman cepten giriyorum98% mobilim hep
farki ben bide şuan 3 ayri konudayim 1 de ÖmMobilden bu kadar hızlı yazanı da ilk kez görüyorum
Havalım benimfarki ben bide şuan 3 ayri konudayim 1 de Öm
İlk reklama girdik Kalbimdeki Denizdeyimsana benziyorum
ben avatarimda ilk şey düşünmüştüm kalp ayarlayip içine kalbimdeki Deniz yazacaktimİlk reklama girdik Kalbimdeki Denizdeyim
Ayy sen de beni tavlamak İçin kırk takla atıyorsunben avatarimda ilk şey düşünmüştüm kalp ayarlayip içine kalbimdeki Deniz yazacaktim
çokmu belli ediyomAyy sen de beni tavlamak İçin kırk takla atıyorsun
Ayy silme silmeçokmu belli ediyom
evet çok şirinizAyy silme silmeyakışıyor
Fragman güzel ama pek etkili bir sahne Yok. Bu da yeni seyirciyi çekememek anlamına gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?